Love Hunter ( DNA 2 )

Love Hunter ( DNA 2 )

68.2K Reads 5.5K Votes 22 Part Story
Șuteu Andreea By ChristineHS Updated Mar 25

Ultimii ani au făcut-o pe Eveline Smith femeia care nu credea că va ajunge vreodată. Imposibil de distrus ea învață că și cea mai puternică armură are slăbiciunile ei . Harry Styles este bărbatul de care ea trebuie să stea departe însă cu fiecare pas pe care-l face pare să fie și mai aproape de el. Iubirea va împărțită în părți forțând-o într-un final să aleagă dintre prezent și trecut. 
„ N-am știut că sunt pierdut până când nu m-ai găsit tu ! " . Va putea Eve să-și deschidă inima din nou sau o va menține închisă pentru totdeauna?
Un nou început lovește sfârșitul spus odată. „ Sufletul pereche și iubirea adevărată din viața ta sunt două persoane diferite, dar e decizia ta pe care-l vei alege. "

  • dna
  • harrystyles
  • mariavalverde
  • taemin
  • zaynmalik
alisia_maria alisia_maria Apr 27, 2017
Pare un inceput promitator. Stiu felul in care scrii si abia astept sa vad cum pot fi acele cuvinte minunate mult mai bune.
Rebeka-Styles Rebeka-Styles Dec 27, 2016
Felicitarile mele ! Meriți toate aprecierile . !!! Poti face ca si acum Eve sa fie împreună cu Zayn . Eu asa i-am conceput de la început si mda cartea fara ei ... nu stiu e greu de imaginat .
FaraNume6969 FaraNume6969 Aug 20, 2016
Hei.Va invit sa imi cititi cartea.Eu sunt noua asa ca sper sa va placa si sa va abonati la mine si poate si sa votati.Multumesc
Adina_N74 Adina_N74 May 25, 2016
Te rog impacai-Eve nu poate fi impreuna decat cu Zayn, eu doar asa ii concep.Te rog,te oblig.te silesc.....
Mely1315 Mely1315 Apr 18, 2015
Dar în DNA (prima parte)  Ele nu ii cu Zayn?.. Acum de ce ii cu Harry?
CatalinaGabrielle8 CatalinaGabrielle8 Feb 23, 2015
iti spun cu toata sinceritatea ca esti scriitoare mea preferata.De cand am citit cartea viata mi sa schimbat,vad lucrurile cu alti ochi .Succes in continuare si asteptam DNA 2