Cerita Hantu Malaysia

Cerita Hantu Malaysia

86.4K Reads 2.8K Votes 17 Part Story
zø By ninetiesyouth Updated Jan 25, 2017

Himpunan kisah-kisah seram dan mistik yang mungkin berlaku ataupun tidak.

  • horror
  • random
OrangeNaruto OrangeNaruto Feb 10, 2016
Serius seram... baca malam2... trasa gak la..hahahahahaah...
deanaherself deanaherself May 01, 2016
Cerita dah okay tapi elakkan pengunaan lol tu supaya tulisan nampak kemas. And one more thing, bila dialog kalau boleh write in lines not in paragraph to avoid characters confusion.
ecstscy ecstscy May 14, 2016
Cerita ni macam ada kena mengena dengan sekolah saya, Kolej Abdillah. @ainamieraa
izatiradzami izatiradzami Dec 24, 2015
tak seram sgat lah. sorry. sbb citenya dah tau dah camne kesudahannya. dah boleh expect
maffy0911 maffy0911 Dec 20, 2015
Dalm banyak2 cerita seram yg aku bace cerita ni la yang paling menakut kan
yyunirahman yyunirahman Nov 26, 2015
Actually the story was good enough. Cerita seram tapi kalau improve cara penyampaian mungkin boleh jadi lebih seram