Ducesa

Ducesa

86.9K Reads 1.7K Votes 8 Part Story
Ale-Rim By Ale-Rim Completed

POVESTEA ESTE IN CURS EDITARE!


 Destinul a fost lasat pentru a se implini. Oamenii se intalnesc aparent fara nici un scop, totusi nimic nu se intampla fara un motiv. Johana, fiica ducelui distrihului Burgundia, este fortata sa isi infrunte de la varsta frageda destinul aparent crunt. 
Cu un caracter puternic și o tărie de fier, Johana găsește curajul necesar de a trece peste toate greutățile. O căsătorie aranjată și o dezamăgire profundă, din partea unei persoane pe care o venera, îi scot în evidență tinerei protagosniste trăsăturile unei femei puternice și hotărâre.

 Are parte totuși o perioadă de tranziție, în care Johana învață să își tempereze sentimentele și comportamentul impulsiv. Rămâne de văzut dacă în final, această tânără femeie va câștiga lupta cu destinul și dacă va găsi fericirea adevărată. 
 
 


TOATE DREPTURILE DE AUTOR REZERVATE!!!!


#1 povestiri istorice - 27.10.2015 
                      -4.11.2015
#2 povestiri istorice - 28.10.2015 -3.11.2015

delia_dreamer delia_dreamer Apr 28, 2016
Pare destul de interesant inceputul. Sunt curioasa sa o cunosc pe sora lui Ludovic. Si sa fim sinceri, la acea vreme, nu e vina lui ca a fost sa fie asa. Te uiti la Reign ?
IftimeAntoni IftimeAntoni Mar 17, 2016
Biata fata! De ce totul trebuie sa se rezume la avere si statut si nici o casnicie nu poate fi legata prin iubire?
vindicative vindicative Jan 13
Cartea este destul de captivantă, însă mi se pare că treci ca un fulger pe lângă acțiune fără să iei o pauză unde este nevoie. Lasă cititorul să respire puțintel. Face aia, apoi drege pe alailtă.
CynthiaOrszag CynthiaOrszag Oct 24, 2015
Saraca fata. Cred ca as ramane cu traume. Cand am citit ca are in jur de 40 de ani....
Ale-Rim Ale-Rim Feb 05, 2015
ma bucur ca te incanta povestea Johanei :* voi incerca sa postez cat pot de des :*
KingAVU KingAVU Feb 05, 2015
Foarte frumos inceputul, imi pare rau ca ea se va casatori doar din interese politice dar in rest imi place cum o povestesti <3 astept cu drag nextul