For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Niet Wegrennen! (voltooid)

Niet Wegrennen! (voltooid)

258K Reads 16.5K Votes 42 Part Story
trots op niet wegrennen ♡ By lucky-me21 Completed

"Verander!" Commandeert hij in op een Alfa's toon. Goeie god! Hij is een Alfa! Zij haten het wanneer er vreemde weerwolven in hun roedel komen. Ik negeer hem en sta stil op de grond. Ondertussen is mijn wolf naar mij aan aan het janken.
"Ik zei verander!" Commandeert hij me opnieuw, zijn stem is laag en hees. Ik verander dan toch maar en probeer mijn naakte lichaam zo goed mogelijk te bedekken. He gooit me zijn shirt toe en snel trek ik het aan. Zijn geur kwam binnen als een bomaanslag. Het rook naar pepermunt en chocola.
'Mate!' Schreeuwt mijn wolf in mijn hoofd. Dit laat me huiveren. Mijn ogen worden groot zodra ze het nog een keer zegt. Gelijk sprint ik weg in mijn menselijke gedaante. Ik hoor woeste voetstappen achter me en een luid gegrom. Ik word tegen een boom aangeduwd, zo dat ik me niet meer kan bewegen. Ik voel een zachte pijn in mijn rug. Hij stopt zijn hoofd in mijn nek terwijl hij mijn armen boven mijn hoofd vast duwt. Hij ademt hard in mijn nek en fluistert iets dat ik niet kan verstaan, omdat zijn mond tegen mijn huid aan zit.
"Van mij!" Gromt hij luid, dit laat me huiveren in angst. Hij duwt me voor zover mogelijk nog dieper in de boom en kijkt me in mijn ogen. Daarna scant die mijn gezicht.  Ik knipper en kijk weg van hem. Zijn gezicht word zachter en weer stopt hij zijn hoofd in mijn nek. Hij ademt diep in en zegt:
"Je bent van mij en alleen van mij! Niemand anders zal je ooit aanraken,  aankijken of zelfs over je denken! Niemand laat je voelen hoe ik je ga laten voelen!" Hij gromt nog een keer hard. Weer slaat hij mijn rug hard tegen de boom ik knipper om mijn tranen van pijn en machteloosheid in te houden. Hij drukt hard zijn lippen op de mijne, hierbij maakt hij duizenden vonken die exploderen in mijn hoofd. Het voelt geweldig maar tegelijkertijd jaagt het me doodsangst aan.

hoogste score in weerwolf populair #1  
start: 23 jan '15
klaar: 1 jun '15
deel 1 van de weerwolf series (deze boeken zijn niet opvolgbaar ze hebbn gwn hetzelfde onderwerp)

x_corianne_x x_corianne_x Apr 22, 2017
Ik hou niet van kaas alleen jonge en op een tosti ofzo ik ben trouwens wel Nederlands
lini_hulst lini_hulst Oct 04, 2017
Wel jammer dat er af en toe geen hoofdletters worden geschreven.
Gangstaaa_Girll Gangstaaa_Girll Dec 22, 2017
Ik ging hier echt stuk om k weenie wrm😂😂😂😂HEILIGE KAAS
Amfa2003 Amfa2003 Jun 04
Hey ben jij de schrijvertjes van sexy Griekse goden? Dat boek is geweldig😍
sarah__books sarah__books Jan 19, 2017
ik hou van kaas ! het is mijn leven <3    NEDERLANDERS BE LIKE
DanceMood DanceMood Jan 04, 2017
MIJN NEDERLANDS LERARES HEET KAAS EN IEDEREEN HAAT HAAR😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂