Sânge întunecat: Demonic

Sânge întunecat: Demonic

287K Reads 17.5K Votes 38 Part Story
Elena Schulz By loksiz Completed

Dragoste/Fantezie

Nu vă lăsați păcăliți de numărul de voturi și de citiri. Necesită editare; nu drastică, dar tot lipsesc unele litere, iar exprimarea poate fi deficitară în primele douăzeci de capitole.

                                               * * *

Primul volum din seria "Sânge Întunecat"

Ce ai face pentru siguranţa persoanelor pe care le iubeşti?
Joy Dalton niciodată nu ezită când trebuie să răspundă la această întrebare. 
Orice. Pentru binele celor la care ţine ar face orice, lucru care o aruncă în cele din urmă într-o lume unde poţi câştiga totul sau poţi să-ţi pierzi până şi propria viaţă. Dar Joy nu parcurge drumul din acea lume de una singură. Tocmai cel ce o trage în întuneric devine luminiţa de la capătul tunelului, umbra care o urmăreşte pretutindeni, războinicul ce-şi apără regina. Însă tot el este cel ce conduce acea lume, iar Joy știe că nimic nu va mai fi la fel după ce face un pact cu Diavolul. Forța de atracție dintre ea și Infern, însă, e mai puternică decât orice altceva, iar astfel destinele se schimbă, rănile vechi se redeschid şi sângele începe să se reverse iar în valuri întunecate. Dar ce contează asta atunci când Diavolul te iubeşte ca pe propriul Infern? 

Toate drepturile rezervate (C) Elena Schulz
Îi mulțumesc lui @-Demons- pentru copertă ♥

ATENȚIE: Poveștile mele au mereu persoanje foarte fucked up, cu trecuturi groznice, iar acțiunea este câteodată violentă, întrucât îmi place să descriu astfel de scene, pentru că sunt dramatice iar eu sunt o drama queen. Nu sunt tocmai +18, ci mai degrabă +14, așa că citiți pe propria răspundere dacă aveți sub această vârstă, pentru că unele detalii pot afecta emoțional și nu vreau să am pe nimeni pe conștiință. Nu e horror, nici smut și nici cu Harry Styles, just for you to know.

RedEyeFlash RedEyeFlash Nov 07
Deja m-ai captivat complet. E clar. O sa tot primesti notificari de la mine.
RedEyeFlash RedEyeFlash Nov 07
Ideea se aseamana puţin cu ce era capabila Bonnie in TVD, atunci cand ajuta spiritele sa treaca in partea cealalta. Imi place abordarea ta, totuşi.
Wow... deci pot spune ca e peste așteptări, ieșit din zona monotonă, undeva intr-o lume a imaginației. Iubesc cum descrii pasajele puțin înspăimântătoare. Chiar dacă e doar primul capitol, ador cartea. 
               Succes în continuare!
Ieiaorgana Ieiaorgana Jan 04
yep. de fiecare dată când pare că vorbesc singură de fapt vorbesc cu fantome care vor să le ajut.
- - Jan 01
deci mi-am propus să recitesc cartea asta şi nu pot să cred cât de dor mi-a fost de hades de aici;)
Libras98 Libras98 May 26, 2015
imi place tipu.genu de fantoma perversa.sigur era un frangator de inimi cand era in viata