NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Sânge întunecat: Demonic (I)

Sânge întunecat: Demonic (I)

337K Reads 20.1K Votes 38 Part Story
Elena Schulz By loksiz Completed

Dragoste/Fantezie

Nu vă lăsați păcăliți de numărul de voturi și de citiri. Necesită editare; nu drastică, dar tot lipsesc unele litere, iar exprimarea poate fi deficitară în primele douăzeci de capitole.

                                               * * *

Primul volum din seria "Sânge Întunecat"

Ce ai face pentru siguranţa persoanelor pe care le iubeşti?
Joy Dalton niciodată nu ezită când trebuie să răspundă la această întrebare. 
Orice. Pentru binele celor la care ţine ar face orice, lucru care o aruncă în cele din urmă într-o lume unde poţi câştiga totul sau poţi să-ţi pierzi până şi propria viaţă. Dar Joy nu parcurge drumul din acea lume de una singură. Tocmai cel ce o trage în întuneric devine luminiţa de la capătul tunelului, umbra care o urmăreşte pretutindeni, războinicul ce-şi apără regina. Însă tot el este cel ce conduce acea lume, iar Joy știe că nimic nu va mai fi la fel după ce face un pact cu Diavolul. Forța de atracție dintre ea și Infern, însă, e mai puternică decât orice altceva, iar astfel destinele se schimbă, rănile vechi se redeschid şi sângele începe să se reverse iar în valuri întunecate. Dar ce contează asta atunci când Diavolul te iubeşte ca pe propriul Infern? 

Toate drepturile rezervate (C) Elena Schulz
Îi mulțumesc lui @-Demons- pentru copertă ♥

ATENȚIE: Poveștile mele au mereu persoanje foarte fucked up, cu trecuturi groznice, iar acțiunea este câteodată violentă, întrucât îmi place să descriu astfel de scene, pentru că sunt dramatice iar eu sunt o drama queen. Nu sunt tocmai +18, ci mai degrabă +14, așa că citiți pe propria răspundere dacă aveți sub această vârstă, pentru că unele detalii pot afecta emoțional și nu vreau să am pe nimeni pe conștiință. Nu e horror, nici smut și nici cu Harry Styles, just for you to know.

Super! E putin cam plictisitor cand te repeti....pe viitor incearca sa n-o mai faci! :*
BiancaDarasteanu BiancaDarasteanu 4 days ago
Eu as fi cu o fantomă îmi plec ca nu au suflet , sunt si rele si reci
FirstTim3 FirstTim3 Jan 06
Frumos, imi place exrpimarea :D 
               Ca un sfat.. sa fie putin mai detaliata ! Oricum frumos :D
Hades si Joy erau impreuna!! Iaiaio.. si aveau si doi copchi!! Iaiao 😂😂
Ce qt! Doamne, deja m-am indragostit de carte m-ai rau ca de crush!
FirstTim3 FirstTim3 Jan 06
Deci este deabea peimul capitol si deja Hades mi se pare cel mai tare personaj :)) este exact genul mue.. badass raspunde in replici scurte nu preai pasa de nimic si l doare n cot de tot :)) geniallll !!!