Sânge întunecat: Demonic (I)

Sânge întunecat: Demonic (I)

422K Reads 25.7K Votes 38 Part Story
Elena Schulz By loksiz Completed

Dragoste/Fantezie

Nu vă lăsați păcăliți de numărul de voturi și de citiri. Necesită editare; nu drastică, dar tot lipsesc unele litere, iar exprimarea poate fi deficitară în primele douăzeci de capitole.

                                               * * *

Primul volum din seria "Sânge Întunecat"

Ce ai face pentru siguranţa persoanelor pe care le iubeşti?
Joy Dalton niciodată nu ezită când trebuie să răspundă la această întrebare. 
Orice. Pentru binele celor la care ţine ar face orice, lucru care o aruncă în cele din urmă într-o lume unde poţi câştiga totul sau poţi să-ţi pierzi până şi propria viaţă. Dar Joy nu parcurge drumul din acea lume de una singură. Tocmai cel ce o trage în întuneric devine luminiţa de la capătul tunelului, umbra care o urmăreşte pretutindeni, războinicul ce-şi apără regina. Însă tot el este cel ce conduce acea lume, iar Joy știe că nimic nu va mai fi la fel după ce face un pact cu Diavolul. Forța de atracție dintre ea și Infern, însă, e mai puternică decât orice altceva, iar astfel destinele se schimbă, rănile vechi se redeschid şi sângele începe să se reverse iar în valuri întunecate. Dar ce contează asta atunci când Diavolul te iubeşte ca pe propriul Infern? 

Toate drepturile rezervate (C) Elena Schulz
Îi mulțumesc lui @-Demons- pentru copertă ♥

ATENȚIE: Poveștile mele au mereu persoanje foarte fucked up, cu trecuturi groznice, iar acțiunea este câteodată violentă, întrucât îmi place să descriu astfel de scene, pentru că sunt dramatice iar eu sunt o drama queen. Nu sunt tocmai +18, ci mai degrabă +14, așa că citiți pe propria răspundere dacă aveți sub această vârstă, pentru că unele detalii pot afecta emoțional și nu vreau să am pe nimeni pe conștiință. Nu e horror, nici smut și nici cu Harry Styles, just for you to know.

Elenush02 Elenush02 Mar 21
Super! E putin cam plictisitor cand te repeti....pe viitor incearca sa n-o mai faci! :*
Wow, i-a nimerit numele pentru prima oară când a zis-o *da, recitesc volumul 1:))*
Wow, mă simt ca un noob că am descoperit povestea abea acum când e gata și m-am apucat de citit, dar oricum îmi place mult. Iubesc atmosfera și felul cum ai descris senzațiile eroinei. Cu siguranță o să continui, keep writing. :)) <3
Dar cine ii joacă pe ei doi în carte? Vreau sa ii caut pe google si sa vad :)
Exact genul meu de poveste. Abia aştept să văd cum vor decurge lucrurile. Şi îmi place că foloseşti mitologia greacă 😊 şi încă un lucru care-mi place foarte mult e faptul că nu are un cast cartea şi lasă cititorului libertatea de a-şi imagina personajele. Te apreciez foarte mult!
Mandin45 Mandin45 Mar 30
Foarte interesant și captivant în același timp ești foarte bună ca scriitoare.