NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Harry Potter Story - What is love, baby don't hurt me (Finnish)

Harry Potter Story - What is love, baby don't hurt me (Finnish)

11.3K Reads 608 Votes 28 Part Story
sadiina By sadiina Updated Mar 10

Minä kerron teille tarinan. Se kertoo kukkasista, sateenkaarista, elämänilosta ja onnesta, joka kääntää kaiken hyväksi. Se kertoo auringonpaisteisista päivistä ja pyyteettömästä rakkaudesta, jotka tuntuvat olevan ainoita asioita maailmassa. 

Ei, oikeastaan se kertoo vain ihmeiksi luulemistamme asioista, jotka eivät sitä ole. Se kertoo kaikelle kyynistymisestä ja suuren ihmissydämen reikiintymisestä tärkeimmälle. Se kertoo kylmettävistä pettymyksistä ja itseinhosta. 

Minä kerron teille tarinan pilvilinnoista ja kirjoista; niihin uppoutumisesta ja niiden vihaamisesta. Minä kerron itsensä etsimisestä ja koulustressistä, alemmuuden tunteesta ja kauneuden merkityksistä. 


Maanläheisemmin, kerron Tylypahkan lukuvuodesta 2003-2004; viisi vuotta Tylypahkan taistelun jälkeen, kun kaikki on ennallaan.


[Tosiaan, en omista tekijänoikeuksia tai muutakaan, oppilaat oon kyllä ite kehitelly mut loput kuuluu ehottomasti erinomaiselle J. K. Rowlingille sekä ilmeisesti Warner Bros:ille.
Oon mitä syvimmästi pahoillani jos tän fiktion sisältö loukkaa kenenkään Potter-harjaantuneita korvia, mun väärinkäsityksistä tai unohuksista saa toki ilmotella ihan hyvin mielellään. Mikä tahansa mikä häirittee on huomautuksen arvonen asia, tahon kehittyä kirjottajana. Toisaalta sen voi huomata, et oon jonkun verran muokannu kirjan juonta esimerkiks lisäämällä hahmoja, joita ei oo kirjoissa.]

Voiko joku kertoo mite näkee sun kirjojen kommentit?! Mä en tiiä!!
FinStaryo FinStaryo Jul 14, 2016
Alan itsekkin kiinnostua :D rupes tekee hirveesti mieli kirjottaa sitä mun kesken erästä tarinaa tämän takia :D (vaikka tänään just jatkoin)
ClawOfTheRaven ClawOfTheRaven Jan 26, 2016
Tää on aivan mahtava! Ai että pisti inspaan kirjoittaa jotain omia Potter-tarinoita suomeksi :D
muutatio muutatio Jan 25, 2016
Mukava luettavaa Potterheadille joka on aina vain lukenut niitä samoja JKn kirjoittamia virsiä : D Hienosti olet osannu kappalejaot laittaa, tykkään.
vesimelooni12 vesimelooni12 Jan 12, 2016
Tää on todella mielenkiintoinen. Varsinkin kun on lukenut oikeat Harry Potterit.
lariss4x lariss4x Jun 21, 2015
Tämä tempaisi mukaansa jo heti alussa, hahmosi ovat ihanan mielenkiintoisia. :)