NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Class President and Our Chaoses [BoyxBoy]

Class President and Our Chaoses [BoyxBoy]

286K Reads 17.1K Votes 28 Part Story
Ro Rizky By heterochromer Completed

[Book 1 of 2]

"You are difficult to read like a book written in Cyrillic alphabet. But I love you, you are like Juliette in 'Shattered Me' or Annabeth in 'Percy Jackson' for me."

"Baguslah. Karena lo gampang dibaca kayak komik Doraemon yang terbuka. Dan sayangnya gue benci lo, lo itu mirip Tsukiyama Shu dari Tokyo Ghoul."


Kisah dari ketua kelas periang-sekaligus-tegas yang membingungkan, murid pindahan dari Spanyol dengan misterinya, dan tiga puluh empat murid lainnya yang ikut meramaikanㅡmengacaukanㅡsuasana.

[Contains BoyxBoy, absurdness and other.]
[Highest Rank : #143 in Teen Fiction]
Class President and Our Chaoses © 2015 by Heterochromer

Ryochuu Ryochuu 2 days ago
Ah rite... i kinda feel weird when i read this... so the problem is ↑↑ ahahah that would be better if u use those suggested words
ArjunaLutfy ArjunaLutfy Jul 10
Kusuma itu regional namanya bisa cewek bisa cowok di tempatku ada cewek namanya kusuma tapi panggilnya sukma
IKOminna IKOminna Nov 13, 2016
Uuu terhipnotis sama ceritanya, btw class president yang bener bener idaman ahahhaha
lnldtt_me lnldtt_me Jan 02
Think it would be better with "I'm so sorry, okay?".. "I'm so sorry, yes?" sounds strange for me
IKOminna IKOminna Nov 13, 2016
Uuu terhipnotis sama ceritanya, btw class president yang bener bener idaman ahahhaha
luludelulu luludelulu Sep 01, 2016
What kind of act ketua kelas gw dri kelas x sampe lulus ya kalo gk blangsat bajigur kekekekeke blm pernah ketemu ketua kelas perfect kecuali ketua osis itu beda hal wkwkwkwk