PASSIONATE KISS (layhan) (malay) (oneshot)

PASSIONATE KISS (layhan) (malay) (oneshot)

10.4K Reads 278 Votes 3 Part Story
[]gayestfemale[] By hioji_kakao Completed

"lay,boleh tak kau jangan bagi orang lain cium kau!" -luhan
  
  
  "kenapa?" -lay
  
  
  "ciuman tu bukan untuk semua orang!" -luhan
  
  
  ...............
  
  "so,first kiss kau dengan sape?" -luhan
  
  
  
  "mama saya.." -lay
  
  
  "second?" -luhan
  
  
  "papa saya.." -lay
  
  
  "selain parent kau,lepas tu sape?" -luhan
  
  
  "kakak saya.." -lay
  
  
  "erk..then?" -luhan
  
  
  "kakak saya yang kedua...then kakak ketiga,keempat..." -lay
  
  
  "kau ada berapa kakak!?" -luhan
  
  
  "6" -lay
  
  
  "kau yang...?" -luhan
  
  
  "7,last one" -lay
  
  
  "suburnya mak kau..." -luhan
  (boyxboy warning)

_AMBER_TAO_ _AMBER_TAO_ Apr 16
Emm, klau die kasi aku sorang jek kiss ok gak... Ni habis satu skolah die kasi kiss die.. Aduh
FUCK_K7 FUCK_K7 Feb 09
Peeeehhhhh..... Kan Best kalau sehun buat macam tu kat luhan. Kira macam luhan bertukar jadi lay sehun tukar jadi luhan and then chup..... OMG SWEETNYA *DILAMUN OLEH HUNHAN*
sjsister sjsister Aug 07, 2016
Asal semua nk cium lay ni?! Sian luhan,makin bingung dia😂
bigbangsaranghae bigbangsaranghae Jun 26, 2016
Aaa hanlay fanfic.... saya hanlay shipper... hebat citer ni!!!
hioji_kakao hioji_kakao Feb 21, 2015
@AmirulSyahfitri  jinmark punya authornim dah buat dah.tapi part 1 jela.part 2 akn menyusul~have fun =)
hioji_kakao hioji_kakao Feb 14, 2015
@AmirulSyahfitri  ill try :) duduk asrama blik sbulan skali so susah sket nk wat cecepat :(