NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Mai intai, prinde-ma!

Mai intai, prinde-ma!

208K Reads 13K Votes 21 Part Story
Dumitrescu Marilena By DumitrescuMarilena Updated May 11

Talpa bocancilor mei uzati nu scot nici cel mai mic zgomot pe treptele largi din marmura si multumesc divinitatii in gand, pentru asta. Doar cativa metrii ma mai despart de libertatate si mainile transpirate imi tremura puternic in buzunarele gecii de piele.

Zgomotul usii trantite si chicotitul unei femei, imi strange stomacul intr-un nod dureros, atat de familiar in ultimul timp incat il consider prieten. Ma avertizeaza cu exactitate despre urmatorul lucru rau ce urmeaza sa mi se intample ca am ajuns sa-mi ignor toate celelalte simturi.

Imaginea din fata mea e socanta desi era previzibila. Barbatul care a reusit sa-mi dea complet viata peste cap in ultimele luni saruta salbatic si infometat femeia care mi-a luat totul. Durerea ce ma sfasie e agonizanta, mania si ura invadand resturile sangerande a ceva ce se chema odata, inima!

Infasurata ca o liana in jurul barbatului inalt, a carui umeri masivi aproape acopera cadrul usii, pare mica, fragila, o frumusete blonda cu aspect serafic....

jullyjully26 jullyjully26 May 20, 2016
Asta e un vol 2? Ca am mai citit o carte cu un titlu ca asta???
Adina_N74 Adina_N74 Apr 28, 2016
Am citit de  2 ori pana acum prologul si toate capitolele scrise pana acum si am ramas cu un mare semn de intrebare.Nu stiu ce se va intampla in continuare dar vreau sa te rog un singur lucru, sa nu dispara fetita ( bebelusul).
Alexandra_Anabel Alexandra_Anabel Jun 20, 2016
Daca vreti urmaritimi povestea!Se numeste Sejur!Pe cei interesati va astept acolo
joannaa0110 joannaa0110 Mar 07
Îmi place descrierea sentimentelor determinate de trădarea lui.
RagnarokR RagnarokR Dec 11, 2016
Pare interesantă cartea. Acțiunea când se petrece? În zilele noastre? Personajele cam câți ani au? Protagonista e cumva însărcinată?
valentine_2016 valentine_2016 Jul 01, 2016
Esti un geniu! Iti ador cartea dar am o întrebare. Partile din prolog se vor intampla inviitor pentru ca am citit toate capitolele postate si lucrurile se aranjeaza inte ei. Cum de vor ajunge asa reci?  Si cum adica isi pastreaza masca de indiferenta de ani buni?  Poti sa malamuresti doar putin?