For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Iubire de alpha

Iubire de alpha

186K Reads 12K Votes 23 Part Story
Alexandre By CelesteCDeVries Completed

"Cei ce nu ard dezlantuit ca noi, in flacarile noastre o sa arda"
Timpurile grele cer masuri disperate. Simtindu-se subjugat de o puternica prietenie, a carei flacara a ars mistuitor, candva, in trecutul patat de umbre date uitarii, tanarul Alpha isi ofera disponibilitatea, precum si implicarea impreuna cu devotamentul sau in negocierea proaspat incheiata.
Dar cum binele nu ramane niciodata nerasplatit, inchierea negocierilor aduce dupa sine o ofranda, un semn al recunostintei pentru tanarul Alpha. Cu pasi indoielnici si inima-i de leu facuta insasi ghem intre ale sale coaste, Ares se gaseste inaintand tulburat pana in maduva oaselor. 
Adevarul in cercurile inalte se afla doar pe jumatate, astfel in cea mai improbabila situatie, destinul ii serveste razboinicului Ares jocul vietii lui. Scena acestor tumultoase si aprige incaierari de instincte si sentimente il pune fata in fata pe Alpha cu sufletul sau pereche, iubirea vietii lui, singura persoana capabila sa il inteleaga, sa ii simta sufletul, sa ii deduca fiecare gand, fiecare frica. 
"Dar ochii ei, Doamne. Lumina lor era ca insasi fulgerul ce imi strabate instant toata fiinta. Ma cutremura. Ma surprind. Ma agita si ma linistesc in cel mai dulce mod al existentei mele. Mirosul ei imi domina simturile. Ma imbata atat de puternic, de ireversibil incat vreau sa o respir. Sa o traiesc pe ea intru totul fiintei mele."

 • alpha
 • iubire
 • sufletepereche
LucifersCompanion LucifersCompanion May 20, 2017
Mai vreaauuuu !!!! Mai vreaauu!!! Hraneste-mi adictia! XD e așa de frumooss 😃😃
numbhope numbhope Apr 04, 2015
cât mi-ar fi plăcut să fii folosit cratima, nu punctul.
               cât de mult.
Little_Black_Dress58 Little_Black_Dress58 Apr 02, 2015
stai...sia dat seama ca pustoaica era sufletul lui pereche...sau si la pierdut deja?
CelesteCDeVries CelesteCDeVries Feb 26, 2015
@HackHipper Stiu ca am greseli si o sa incerc sa le corectez. Merci!
HackHipper HackHipper Feb 26, 2015
Frumoasa poveste, doar ca sunt putine greseli gramaticale... in rest e super
- - Feb 19, 2015
Dabi am găsit această poveste și deja mam atașat de ea. ^_^ Îmi place atat de mult...! acum voi trece la următorul capitol... *_*