NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Cu dragoste din New York

Cu dragoste din New York

26.3K Reads 1.7K Votes 17 Part Story
Andruşca By -Demons- Completed

Chiar îţi plac jocurile astea idioate? Îmi spune ridicându-se încruntat înaintea-mi. Ochii lui spun poveşti de acasă, poveşti triste, presărate cu deziluzii şi dezamăgiri şi totuşi e un bărbat puternic, New York-ul nu este pentru oameni slab. Îmi dau seama că întreaga noastră poveste a stat sub aripile negre ale morții, atunci când nu ne iubeam ca niște tâmpiți inconștienți. Ca și cum acest capăt de drum, acest nivel prin care trecem cu toții la un moment dat nici, nu ar fi existat. Da, probabil iubirea este sentimentul mai dominant. Poate că iubirea învinge frica morții.Deja trecuseră câteva secunde bune de când mă uitam la ea. Dar nu o puteam privi în ochi, că și-ar da ușor seama de ce simt de fapt. Am aruncat cu un gest plin de scârbă țigara peste balustradă, lăsând-o să cadă pe asfaltul ud și nins. La fel ca un sinucigaș care alege să moară în New York.

Îi mulțumsc lui @_TrueBeliever  pentru coperta făcuta.

MarinaMarina24 MarinaMarina24 May 20, 2016
Waaaaw...m-ai făcut să plâng de la primul capitol...asta e ceva..😭😭😭
IAmHear1 IAmHear1 May 10, 2015
Imi place cum ai descris durerea si pot spune ca ai inceput bine
ChristineHelena ChristineHelena Apr 15, 2015
Wow ,esti foarte ,foarte talentata! Modul in care ai descris toata durerea m-a lasat fara cuvinte! Ai un mod de a scrie care imi place mult!
schistad schistad Mar 13, 2015
Superb *_* ❤️❤️ ai talent,vreau sa o citesc mai departe,dar imi cad ochii in gura :))
Dangerouslyx Dangerouslyx Feb 11, 2015
E atat de frumos..pot sa spun ca prologul deja mi-a acaparat atentia si am sa o citesc in continuare..e ata de..Frumos..
nameless_denn nameless_denn Feb 08, 2015
Imi pare rau ca nu ai mai multe lecturi, sincer, pentru ca scrii minunat! Nu am ce sa iti reprosez, m-ai atras inca de la prima propozitie si de abia astept sa citesc in continuare. ♥ Iti ador stilul si eleganta cu care ai abordat scrisoarea, sper ca intr-o zi sa scriu asa.