En Baştan
  • Reads 1,724,944
  • Votes 103,348
  • Parts 62
  • Reads 1,724,944
  • Votes 103,348
  • Parts 62
Complete, First published Nov 03, 2021
"Yıllar sonra anneme kavuşmuş gibiyim Eylül." diyerek sardı beni abim. "Anne kokusu..." 

Saçlarımı koklayan abime karşılık beline sımsıkı sarıldım. Arkamda Ömer abimi hissettim. Saçlarıma öpücük bıraktı. 

"Kıskandım." diyerek Utku abim de kocaman açtı kollarını. Umut abim de aynı şekilde gelip sarıldığında, bu halimize güldüm ancak gülüşüm bile titriyordu. 

"Kardeşimi ezdiniz, çekilin." dedi Ömer abim. Beni ortadan çekti. Ayak ucumda kucağıma gelmeye çalışan oğlumun boyuna indim. Elimdeki hırkayı tereddüt etmeden sırtına geçirip kucağıma aldım. 

"Ömrüm boyunca saklayacağım bunu."

❃

"Yaralayacak sanacaksın, 
ama hep sen kazanacaksın.
Üstlerine gitmeyi öğreteceğim." 

03.11.2021 - 13.12.2021
All Rights Reserved
Table of contents
Sign up to add En Baştan to your library and receive updates
or
#40abiler
Content Guidelines
You may also like
You may also like
Slide 1 of 10
Bilinen Anonim/Yarı Texting cover
MAZHAROĞULLARI cover
YASEMİN/ Gerçek Ailem cover
MİNEL cover
AYLİZ  cover
Gün Dönümü| Gerçek Ailem cover
Üçüz Derken | Tamamlandı  cover
ASYA cover
Dilerim Ki | Gerçek Ailem cover
Gökyüzü cover

Bilinen Anonim/Yarı Texting

28 parts Complete

05*******:Sınavda kopya çektiğiniz çok belliydi. Defne: Evet? Bundan sana ne peki. 05*******:Güzelim, kopya çekme tekniğinize hayran kaldım. Defne: Bir dakika ya sen kimsin bana güzelim diyorsun? 05*******: Seni seven biri... Defne: Biliyor musun, o işlerde benim işim yok kardeşim. 05******: Kardeşim deme lazım olur güzelim.