PROTECTION - I.Obsession

PROTECTION - I.Obsession

278K Reads 17K Votes 53 Part Story
divergentperson By divergentperson Updated Jan 09

Nu intotdeauna viata este roz,iar Emily stie cel mai bine acest lucru.Emily Stone Edwards este o fata ce si-a trait jumatate de copilarie si adolescenta intr-un chin amarnic.La varsta de opt ani aceasta afla ca parintii ei au murit intr-un accident rutier,iar fata a fost obligata sa mearga la un orfelinat de catre rudele ei ce isi doreau ce o primea de pe urma ei..Acel orfelinat era precum un iad,copiii fiind nevoiti sa suporte pedepse crunte .La varsta de doisprezece ani,chiar de ziua ei de nastere a avut loc o vizita a unor elevi ce au venit sa le daruiasca jucarii copiilor,dar Emily mai timida fiind a ramas in camera ei unde a fost gasita de unul din acei elevi si a violat-o fara nici o remuscare,iar tot ce i-a ramas in minte sunt ochii,acei ochi negri ce ii bantuie cosmarurile zi de zi.Acesta ramane cu traume,ne mai lasand pe nimeni sa o atinga.Cand credea ca lumea ei se va sfarsii in acel iad,a aparut un inger pe nume Elizabeth Edwards ce o adopta imediat ce o vede.Elizabeth este o vaduva de varsta mijlocie ce era incapabila sa faca un copil,asa ca desi Emily avea saisprezece ani a adoptat-o imediat.Doar ca lui Emily nu i-a fost atat de usor sa se apropie de ea deoarece isi pierduse increderea in toti,chiar si in ea insasi.Pentru a o ajuta pe Elmily sa uite ce i sa intamplat in acel orfelinat, Elizbeth decide sa se mute din Chicago si sa isi inceapa o noua viata peste ocean,si anume in Anglia. Continent nou,tara noua,oras nou,scoala noua.Totul este nou si asta nu o face pe Emily decat sa se panicheze,dar atunci il intalneste pe el,si din acel moment Emily a simtit ca viata ei se va schimba radical. 

 "De ce te comporti cu mine asa? "

  "Eu vreau doar sa te protejez." 

  "De ce?"

  "Pentru ca esti a mea."

xChloeLS xChloeLS Jul 16, 2016
Cred ca majoritatea din noi vrem sa ne pedepsească Harry 😂😂
16fuckingwishes 16fuckingwishes 7 days ago
Jerpelito* of nu vreau sa fiu rea dar greselile astea chiar ma seaca. E ca si cum ai zice "frumoas-o"
stars-and-asphodels stars-and-asphodels Mar 27, 2016
mor cred că Parker e ăla care a violat-o, nuj am eu o presimțire
emyly-dallas- emyly-dallas- Feb 02, 2016
Omg, emyly-loves-1d era contul mai vechi! Ce hilar! 😂😂
KylieSmith1994 KylieSmith1994 May 05, 2016
Asta e pedeapsa lui Harry??! Sa i-o tragă ?! Pe toți morcovii lui Louis Tomlinson, băiatul ăsta e demon sau prostituată?!
Andr33aStyles Andr33aStyles Apr 22, 2016
Off Harry mama, eu ti'am zis..nu te face actor..cine stie ce rolulri iti pica si tu nu le poti juca....
               Asta nu e pedeapsa, tarfelor le place mama... Lasa'te de filme...apucate iar de cantat... Vino acasa la copii si lasa'i in pace pe oameni..