NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
[C] imagines. + bts

[C] imagines. + bts

80.6K Reads 5.4K Votes 36 Part Story
syäz By staellar- Completed

Imaginasi. Tak salahkan kita berangan bahagia dengan bangtan ? Well, buku ni dah lama. Tak silap aku 2014 aku publish dan tahun tu adalah tahun pertama aku kenal bangtan. So, imagine yang dalam buku ini mungkin agak kelakar dan merepek. Serious korang mesti gelak kalau baca yang depan depan. Tambahan aku malas nak edit. Nak gelak pun gelak lah, tapi benda tu jugak korang baca en. Hah mohon tabah aku failed buat description untuk buku ni.



{Completed ─ 2016}
─ written by author @staellar-


#2 in Short Story ─ 
#85 in Fanfiction ─ 22 Jan 2017

No comments listed yet.