The football princess (dutch)

The football princess (dutch)

589K Reads 26.6K Votes 78 Part Story
5sos♥ By candylover1498 Completed

The football princess gaat over een meisje genaamd Kaitlynn, ze is 16 jaar en woont eerst in Nederland (om precies te zijn Amsterdam) maar als haar vader een nieuwe baan krijgt verhuizen ze met hun gezin ( Kaitlynn, Luke ( haar broer) haar vader en haar moeder) naar Miami waar Kaitlynn en Luke naar een kostschool worden gestuurd. Niet omdat iets slechts hebben gedaan maar omdat hun ouders bijna nooit thuis zijn. Ze  mogen allebei een naschoolse sport activiteit uitkiezen en Kaitlynn zou dolgraag voetbal willen kiezen maar het is haar verboden door haar vader. Hij vind het namelijk een jongenssport. Ze kan het nu ook niet stiekem gaan spelen aangezien haar broer bij haar in de klas zit... Zou Kaitlynn toch nog een manier kunnen vinden om toch haar droomsport te kunnen gaan doen?

Romantiek #3 <-- hoogste

  • dutch
  • football
  • love
  • romantic
  • soccer
  • teenager
Gelt ook voor mij en mijn boekje😍 ik kan zeggen, je ben nu al geweldig, en ik heb je boek nog niet eens gelezen😂😂
Ik ga nu beginnen met je verhaal ik heb der heel veel zin in. Ik schrijf zelf nu op het moment ook een verhaal heb je wat tips voor mij?
Verlamd Verlamd May 03, 2016
https://www.wattpad.com/252484414-verlamd-hoofdstuk-1 ik ben begonnen met het schrijven van een boek willen jullie het lezen en graag je mening delen? Kunnen wel spelfouten in zitten <3 dankjewel.
xstoriesforu xstoriesforu Aug 25, 2016
Superleukk💗💗 het is miss wat mooier als je alles in de tegenwoordige tijd zet❤️ maar dat moet je zelf weten😋
eenlezertje eenlezertje Oct 10, 2016
Wat zeur je nou over die spelfouten! Ik heb nog geen 1 spelfout gezien maar dat kan liggen aan dat ik niet/nauwelijks kan spellen
puppy472 puppy472 Sep 15, 2016
Ik heb dislexy dus het maak niet uit ik kan eigelijk alles wel lezen😂😂