THE UNCONDITIONAL LOVE

THE UNCONDITIONAL LOVE

368K Reads 14.8K Votes 38 Part Story
firzanana By firzanana Updated Dec 18, 2015

"Kau sure ke nak kahwin dengan player teragung tu?? kau tahu kan setiap malam rumah dia tu mesti ada segala jenis perempuan datang.Tuh instagram dia tu, penuh dengan gambar dia dengan segala jenis bitch , whore, sluts.. kau betul ke nak kahwin dengan dia??"

"Hahaha.. kira ok apa ada orang nak dengan nerd macam aku ni.. kalau aq tolak pinangan nenek dia .. sah aku jadi andartu selamanya.."

"Sukahatikaulahh Mia..."

dyanalv dyanalv Oct 02
@miera- @thrhizzati ya allah oi mudahan jak si 🗿 sik kdk tok klk hahahahaahahahaha
AishaNurinBustamam AishaNurinBustamam Dec 18, 2015
bolehlah .. Ish , trend sekarang ni mmg pakai braces walau x jonggang .. dan pakai spek besar walau x rabun .. Just pakai suwek , nampak comel.dh
suteramaya suteramaya Dec 08, 2015
amboii dik, melampau betul..bapak kaya sngt la si mia ni. tp x perlu la sampai kete mahal berlambak kt umh,,agak2 la. Hilang mood nk baca
shazaellda shazaellda Oct 25, 2015
bodoh aah mia ni, lemah...tp masa ckp dgn bff dia tu, gaya mcm kasar mgalahkn tomboy. Knpa kerekter dia berubah2 ni?
H3lloSydney H3lloSydney Oct 24, 2015
Anda tidak menerangkan bagaimana reaksi pasangan tersebut dengan berita ini. Anda juga tidak menerangkan semewah manakah resepsi perkahwinan tersebut. Anda sepatutnya menerangkan tentang majlis gilang-gemilang itu kerana menurut anda, Armia adalah anak kpd seorang Tan Sri yg tersohor di Malaysia.
H3lloSydney H3lloSydney Oct 24, 2015
Jalan cerita yg terlalu drastik. Anda perlu memulakan cerita anda menggunakan kehidupan harian yg dijalani Armia dalam beberapa bab sebelum anda memulakan plot Armia terpaksa berkahwin dengan lelaki tersebut.