NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
The Mentor (One Direction)

The Mentor (One Direction)

271K Reads 12.4K Votes 68 Part Story
carmen By addictdtobands Completed

200 leerlingen van een school zijn geselecteerd om mee te doen aan een competitie. Rosemarie Tresdale is één van die leerlingen. Haar school is uitgekozen om 200 jongens en meisjes tussen de 15 en 18 jaar te selecteren die mee mogen doen met 'The Mentor', een nieuw TV programma waar kinderen worden uitgezonden om vijf maanden bij een bekend persoon te wonen, en die beroemdheid heeft die tijd om ze in geweldige zangers en zangeressen te veranderen. Alle grote beroemdheden doen mee, Rihanna, Katy Perry, Big Time Rush... en natuurlijk, One Direction! Hoe moeilijk kan het zijn?
 
Highest rank: #2 in Fanfiction 

LET OP! 

De tekst die ze zeggen is in het Engels geschreven, maar ik ga die Engelse tekst naar het Nederlands vertalen. Het kan dus zijn dat het begin Nederlands is en overgaat in het Engels.

{ Slowly Editing }

Je mobiel meenemen naar school zou voor mij echt mission impossible zijn want letterlijk alles wat ik nodig heb staat erop
Notjustanotherstory Notjustanotherstory Feb 23, 2016
Is het raar dat dit al de vierde keer is dat ik dit verhaal lees, ik hoop t niet...... XD
juliapuntuit juliapuntuit Oct 19, 2016
Ik wil ff zeggen dat ik echt van dit boek houd! Ik lees dit nu al voor de 6de keer❣❣❤️😂
Mipsjee Mipsjee Aug 05, 2016
Ik vind dat eigelijk best dom als je telefoon afgepakt wordt als je een berichtje krijgt wij kunnen er toch niets aan doen dat we zo populair zijn?
humeyraX3 humeyraX3 Oct 24, 2016
AJU AJU AJU AJU AJU🎍 <dat moet die drie vingers voorstellen
LACUNDA LACUNDA Mar 06
Ik mag er in de twee kleine pauzes op en de grote niet en als ze je onder de les ermee zien is de kans groot dat je m kwijt bent