-Pentru sângele tău?  -Pentru sângele meu.

-Pentru sângele tău? -Pentru sângele meu.

224K Reads 8.8K Votes 15 Part Story
Lore By lore95 Completed

Cu multe multumuri Cosminei,  WoodenGirl a.k.a KFCoffe pentru coperta.

-1-

Tocuri nenoricite! Tocuri, pe naiba! Astea sunt cataligele cu totul! Las' că vede ea. Cele mai înalte va trebui să le poarte, că vine şi ziua mea o dată şi o dată! E ora 2 noaptea. 2 noaptea! Şi nu fac decât să umblu de nebună pe străzi până acasă. E şi Paige cu mine, dar când mă gândesc că a fost idea ei... îmi vine să o strâng de gât. Parcă n-ar fi destul că mă dor picioarele până la epuizare, mai şi îngheţ de frig. Rochia asta nu e bună de nimic, nici măcar nu-mi acoperă fundul, darămite să îmi ţină de cald. Şi i-am spus să luăm şi câte o geacă, dar nuuu că ne stricăm ţinuta.

Nici una din noi nu vorbea şi e mai bine aşa. Un singur cuvânt de scoatea, şi toţi nervii mi i-aș fi varsat pe ea. Cum poate să fie atât de proastă să nu păstreze bani de taxi? Nu ştiu, nici eu nu înţeleg. Şi credeam că eu sunt aia mai ţăcănită dintre noi...

În curând ajungeam în cartierul nostru. Locuiam una lângă alta, aşa că am ră...

Puteți încerca şi "Un început are mereu un sfârşit"💛
catelusi_pufosi catelusi_pufosi 6 days ago
Bai... dar ce tupeu.... hai sa te invat io ce insemna sa te ei de mine....
catelusi_pufosi catelusi_pufosi 6 days ago
Bai..... io te am avertizat pregateste te ca am sa vin, o sa aflu unde locuiesti si ma asigur ca nu mai prinzi sfarsitul cartii....chiar daca o sa il prinzi....
catelusi_pufosi catelusi_pufosi 6 days ago
Bai Gigele daca te atingi de un singur fir de par te bat de uiti cum ii chama pe mamicuta si taticutul tau ai inteles...... iota te incoace la mine ca stiu carate si tri cuvinte in chineza.
Unicest Unicest Aug 29
Datorii , stăpân , matahale = mafie sau ceva de genul . No ?
delia_dreamer delia_dreamer Oct 19, 2016
Deci e o carte cu vampiri. Nu m am asteptat la asta. Dar deja imi place. Prima carte de genul pe care o citesc si e scrisa asa acum mult timp (cred)