Drakens Dotter

Drakens Dotter

159K Reads 8.2K Votes 63 Part Story
Madcapt By Madcapt Updated Dec 30, 2017

Maéla föds som drake i en mänsklig kropp och växer upp som en av människorna. Hennes rätte far, en drakhanne vid namn Vrothgar, får till slut tillbaka sin dotter och deras relation blir med tiden obrytbar. Draken bryr sig inte om någonting annat än sin dotter och kommer göra vad som helst för att hålla henne i säkerhet. Det blir därför svårt att släppa iväg Maéla att utforska den mänskliga världen som hon också föddes till att ta del av. Hennes längtan efter en annan människas beröring och värme kan komma att kosta henne livet.
~
Den här berättelsen har växt sig större än vad jag någonsin kunnat föreställa mig när jag publicerade första kapitlet. Det var en ganska hastig, flyktig idé som fick tankarna att rusa - så som dom gör ibland när man skriver - och jag har fortsatt bygga på den sedan dess. Jag hade med andra ord aldrig någon utlagd plan över vad som skulle hända, hur mina karaktärer skulle utvecklas eller vad jag siktade mot, men kul har det varit och det är allt jag behövt för att fortsätta.
I år, 2018, har jag satt som mål att avsluta berättelsen. Det är dags efter nära fyra års skrivande med många stillaståenden och pauser. Vad som väntar efter det vet jag inte, kanske går en dröm i uppfyllelse om jag gör en massiv redigering av den här berättelsen för att sedan kunna hålla boken i handen.

 • drake
 • fantasy
 • kärlek
lovisa0320 lovisa0320 Mar 13, 2017
Villken sämst protolog😂� #låtstavningvameddig den va väll bra jag har nt läst den än men ändå jätt bra😂👌🌲🐮🍔🌵
selmaaaa17 selmaaaa17 Jul 14, 2017
Hej älskar denna bok har skrivit en bok är dock inte klar men den är på engelska så läs den personligt så älskar jag den men gå ta en titt ❤️😋
victor_1995 victor_1995 Feb 18, 2016
Mycket bra skrivit. Läs gärna mitt verk jag börjat på, uppskattas med läsning och nån kommentar :)
TheOrangeTiger TheOrangeTiger Feb 23, 2016
Kan ni läsa min bok mee :3 jag är ny på att skriva och behöver feedback..
               C:
josefingrahn josefingrahn Mar 01, 2017
Hej kolla gärna in min bok SECRET , snälla jag vill att fler ska läsa den, i kapitel 1 och 2 händer inte så mycket men sen händer mer.
feffan05 feffan05 Feb 26, 2016
Wow du är en naturbegåvning och skulle lätt kunna bli författare en dag