NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Dulce Amor (NDM)

Dulce Amor (NDM)

377K Reads 9.5K Votes 34 Part Story
Victoria By creatioexnihilo Updated Apr 23

O adolescentă orbită de visul ei, ajunge în metropola Elisabetei odată cu un sceptic cu chef de glume, care uită să ia în calcul riscurile pentru inimă în calea aventurii. De la poli diferiți, dar amândoi suferind de aceeași atracție inexplicabilă, își lasă drumurile să se intersecteze. Sau să fi fost de la bun început mâna destinului?
                    
    peaks
   #15 15.03.2017
   #15  8.12.2016

EllyMary EllyMary Apr 25, 2016
Dacă ai știi cât mă bucur că "Nemilosul Domn Maxfield" se întoarce! Abia astept să retrăiesc sentimentele prin care am trecut când am citit prima dată! 😙
AimeeReneixer AimeeReneixer Apr 23, 2016
Nu pot sa cred ca NDM s-a întors! Sunt asa de fericita încât nici nu am cuvinte să scriu aici ceva :))
               De abia aștept sa citesc noua forma a cărții, sunt curioasa cum va arata. 
               Spor la scris!
ElenaDanielaKiss ElenaDanielaKiss Oct 06, 2016
Draga mea felicitări pentru curajul tau chiar daca uni din noi ca cititori te criticăm tu continua sa faci ce sti tu mai bine sa scri !!!😚Eu acum am gasit Si imi pare bine ca citesc aceasta poveste încă o data felicitări si cât mai multe povesti frumoase! !😘😘😘💋👏👏
iorclau iorclau Apr 25, 2016
Ma bucur nespus ca te-ai apucat sa o rescrii. Mi-a placut la nebunie cartea, si sa stii ca o sa o citesc cu mare drag ca si prima data. Trebuie sa recunosc ca atunci cand primeam mesaj ca ai postat la NDM ma bucuram nespus si asteptam cu nerabdare s-o citesc. Spor la scris si pupici:-) .
AkaneAi AkaneAi Apr 23, 2016
Mi-ai facut ziua mai frumoasa, jur! Te iubesc, abia astept sa o recitesc! :) :*
CristinaKemenczki CristinaKemenczki Jul 16, 2016
Când am citit-o prima dată mi-a plăcut mult,sunt convinsa ca si de data asta va fii la fel sau îmi va place si mai mult....mi-as dori sa o publici,cu siguranță as cumpara-o sa o am,mult spor in continuare si felicitări pentru tot ce faci.