Demonul din mine(creepypasta)

Demonul din mine(creepypasta)

194K Reads 9.5K Votes 75 Part Story
White_&_Black By White_krissy Completed

Raven o fată obișnuită descoperă ca are puteri supranaturale și se întâlnește cu Slenderman, Jeff the killer și restul personajelor creepypa și alături de cea mai buna prietenă trec prin multe pentru a ajunge la sfârșit. Cum e acest sfârșit??Ei bine va trebuii să citiți!


Bine dragilor cartea asta e deja terminata,sper ca va place. Am început-o în 3 noiembrie 2014 și 2 ani de zile am muncit la el și sper sa va placa.:*
PS:mersi Fuka pentru coperta.

Clasicul început perfect! De-abea aștept să văd cum se continuă! :)
Stafy1 Stafy1 Jun 05, 2015
@SorinaManole aci ai dreptate. Cuvantul "contraire" vine din franceza, una din materiile la care  ma descurc cel mai bine... sa ma prefac ca ascult ce spune profa  :))
SorinaManole SorinaManole Jun 05, 2015
@Stafy1 subscriu... e super ca ai initiativa si spor, sper sa nu dai prea mult in lucruri siropoase :) ai mare grija la exprimare. Acel " o, ba contraire" m-a facut sa devin putin sceptica... per ansamblu ideea e super si abia astept urmatoarele capitole :-D
StroeStroescu StroeStroescu Apr 28, 2015
a stai ca akm am citit asta cu slendermen sau zalgo deci mai bn nu mai raspunde 
Stafy1 Stafy1 Dec 22, 2014
Nu vreau să fiu rău, dar nu cred că e corect să spui "O, ba contrer". Mai bine scriai "O contrer"
White_krissy White_krissy Oct 28, 2014
Va rog nu ma judecati!E prima carte si de acum in fiecare joi voi posta un nou capitol!Astept pareri si inca o data va rog sa nu scrieti lucruri urate!Astept si sugestii!!