Colegi de cameră (în curs de editare)

Colegi de cameră (în curs de editare)

2.6M Reads 109K Votes 53 Part Story
N. Winchester By Bear-booo Completed

"De ar fi toate greșelile la fel de frumoase precum cea de a mă îndrăgosti de ea.. Oricât de tentant ar fi, trebuie să îi rezist.. Mai ales după cele întâmplate.." - Harold

Aș, ce-mi văd ochii! Trupul înalt, buclele castanii, ochii pătrunzători, irișii verzi și tulburători. Încerc să nu-mi ies din fire. Realizez că în fața mea, la doar doi metri, se află întruchiparea frumosului, fantezia fetelor, femeilor de pretutindeni, îmi imaginam eu.. Prietenii îi spuneau „Harry", dar în mintea mea îmi venea să-i zic Harold. Oricum, nu suna mai cuminte! Cine a mai văzut fată și băiat să împartă aceeași cameră la cămin?

Mi-am zis "Nu mă pot îndrăgosti de el.. Nu pot să comit eroarea asta. La ce bun?!"
  
Alison ducea o viață normală alături de părinții ei în Leicester. Proaspăta absolventă de liceu, primește bursă de studiu la o facultate din Londra. Entuziasmată fiind de viitorul ei de studentă și de întâlnirea noii ei colege de cameră.. află de fapt că va avea un coleg de cameră. 

Harold sau Harry, mai pe scurt. Student tânăr, fermecător peste măsură, cu aspirații nu prea mari asupra vieții, mai ales după trecutul său tumultos. Gândul nu îi stă deloc la facultate, ci mai degrabă la distracțiile ce au loc la frăție. Se arată superficial, arogant și aparent, după tiparul lui alergau fetele. Noua colegă de cameră nu pare deloc a fi fericită de compania lui.

Alison nu vede întâlnirea cu Harry ca pe un lucru bun, ci mai degrabă ca pe o nenorocire. Planul ei este de a-l ignora, așa cum îi recomandă toată lumea. Harry, însă, are planuri mari cu ea.

Jocul, ce se presupune a fi doar un joc inocent, se transformă curând în altceva. Nici unul nu se aștepta la asta, iar planul lui Harry dă greș. 

Colegi de cameră și cine știe? Poate chiar mai mult!
  
  #13 Fan fiction 14.02.2015
  #1 Fan fiction 9.07.2015
  #2 Fan fiction 14.07.2015
  #1 Fan fiction 29.08.2016

 • colegidecamera
 • dragoste
 • fanfiction
 • harrystyles
 • lucyhale
 • universitate
Asta clar nu o sa se intample. O sa tot dai de el sunt sigura
Sfirsitul lui septembrie, și mâine prima zi de facultate????
Hazzaww- Hazzaww- Sep 09, 2017
De ar stii baiatul asta cate carti si fanfiction-uri sunt cu el😂😂😂❤❤❤
ElenaPruiu ElenaPruiu Nov 18
Si cand te gandesti ca o sa te muti cu el 😂😂😂🤷‍♀️🤦‍♀️