Vampire Contract » Jjk

Vampire Contract » Jjk

190K Reads 15.5K Votes 37 Part Story
黒 By jkdaddy- Completed

❁Completed[√]❁

JungAe seorang gadis pendiam disekolah dan jarang senyum membuatkan orang sekelilingnya tidak suka padanya.Pada hari jadi ke-16nya satu kejadian berlaku..Bagaimana kehidupan JungAe seterusnya?

❛❛ awak ini siapa?apa awak nak daripada saya? ❜❜

❛❛ Tak perlu nak tahu siapa saya..Dan apa saya nak dari awak?....Nyawa kau!❜❜

|Started:08/02/2015|
|End: 28/01/2017|
|Thanks to @Ryien's Graphic Shop/seockmin- for the cover♥|

xxblcy xxblcy Sep 27, 2016
Wel, kalau berterabur pun paham kan jelah .best kut @Haqifayshere4
zianarani zianarani May 30, 2016
Awk sya nk tnye..... Bila awk nk smbg cite ni... Lme tau sya tggu....
Haha JungAe yg mula cakap sorang2.. kalauuu aq Ni sehunnn aq akan Tanya dia kau cakappp ngan aq ke
Ais_Syah23 Ais_Syah23 Feb 07, 2015
Terbaik!!!  (thumb up macam boboiboy hehe Sorry saya ni terpengaruh dengan karton hoho best wo) update lagi :-D