Vampire Contract » Jjk

Vampire Contract » Jjk

207K Reads 16.9K Votes 37 Part Story
黒 By jkdaddy- Completed

❁Completed[✔]❁

JungAe seorang gadis pendiam disekolah dan jarang senyum membuatkan orang sekelilingnya tidak suka padanya.Pada hari jadi ke-16nya satu kejadian berlaku..Bagaimana kehidupan JungAe seterusnya?

❛❛ awak ini siapa?apa awak nak daripada saya? ❜❜

❛❛ Tak perlu nak tahu siapa saya..Dan apa saya nak dari awak?....Nyawa kau!❜❜

|Started:08/02/2015|
|End: 28/01/2017|
#thanks to @xiiriiyeans/SardineHun Graphic Shop for the cover♥

  • bangtanboy
  • exo
  • jeonjungkook
  • lgbt
  • ohsehun
  • romance
  • supernatural
  • vampire
  • wolf
shine_bee shine_bee Sep 27, 2016
Wel, kalau berterabur pun paham kan jelah .best kut @Haqifayshere4
zianarani zianarani May 30, 2016
Awk sya nk tnye..... Bila awk nk smbg cite ni... Lme tau sya tggu....
black_horses black_horses Feb 19, 2017
Haha JungAe yg mula cakap sorang2.. kalauuu aq Ni sehunnn aq akan Tanya dia kau cakappp ngan aq ke
Ais_Syah23 Ais_Syah23 Feb 07, 2015
Terbaik!!!  (thumb up macam boboiboy hehe Sorry saya ni terpengaruh dengan karton hoho best wo) update lagi :-D