Vampire Contract

Vampire Contract

145K Reads 11.7K Votes 32 Part Story
Than- By Val_Kookie Updated Nov 24

«Thanks to @NrLylAmra/Taempe|Graphics for the awesome cover»

JungAe seorang gadis pendiam disekolah dan jarang senyum membuatkan orang sekelilingnya tidak suka padanya.Pada hari jadi ke-16nya satu kejadian berlaku..Bagaimana kehidupan JungAe seterusnya?
"Awak ini siapa?apa awak nak daripada saya?"
"Tak perlu nak tahu siapa saya..Dan apa saya nak dari awak?....Nyawa kau!"

08/02/2015

Wel, kalau berterabur pun paham kan jelah .best kut @Haqifayshere4
zianarani zianarani May 30
Awk sya nk tnye..... Bila awk nk smbg cite ni... Lme tau sya tggu....
Ais_Syah23 Ais_Syah23 Feb 07, 2015
Terbaik!!!  (thumb up macam boboiboy hehe Sorry saya ni terpengaruh dengan karton hoho best wo) update lagi :-D