Introducing Tap by Wattpad!
Discover addictive chat stories from your favourite Wattpad writers that will make you go 😮😍🔥
CHECK IT OUT
Vampire Contract » Jjk

Vampire Contract » Jjk

164K Reads 13.5K Votes 37 Part Story
七瀬 遙 By jkdaddy- Completed

❁Completed[√]❁

JungAe seorang gadis pendiam disekolah dan jarang senyum membuatkan orang sekelilingnya tidak suka padanya.Pada hari jadi ke-16nya satu kejadian berlaku..Bagaimana kehidupan JungAe seterusnya?
"Awak ini siapa?apa awak nak daripada saya?"
"Tak perlu nak tahu siapa saya..Dan apa saya nak dari awak?....Nyawa kau!"

|Started:08/02/2015|
|End: 28/01/2017|

NurulSyazwani373 NurulSyazwani373 Sep 27, 2016
Wel, kalau berterabur pun paham kan jelah .best kut @Haqifayshere4
zianarani zianarani May 30, 2016
Awk sya nk tnye..... Bila awk nk smbg cite ni... Lme tau sya tggu....
baek_officewriter baek_officewriter 7 days ago
Haha JungAe yg mula cakap sorang2.. kalauuu aq Ni sehunnn aq akan Tanya dia kau cakappp ngan aq ke
Ais_Syah23 Ais_Syah23 Feb 07, 2015
Terbaik!!!  (thumb up macam boboiboy hehe Sorry saya ni terpengaruh dengan karton hoho best wo) update lagi :-D