NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Vampire Contract » Jjk

Vampire Contract » Jjk

185K Reads 15.2K Votes 37 Part Story
七瀬 遙 By jkdaddy- Completed

❁Completed[√]❁

JungAe seorang gadis pendiam disekolah dan jarang senyum membuatkan orang sekelilingnya tidak suka padanya.Pada hari jadi ke-16nya satu kejadian berlaku..Bagaimana kehidupan JungAe seterusnya?

❛❛ awak ini siapa?apa awak nak daripada saya? ❜❜

❛❛ Tak perlu nak tahu siapa saya..Dan apa saya nak dari awak?....Nyawa kau!❜❜

|Started:08/02/2015|
|End: 28/01/2017|
|Thanks to @Ryien's Graphic Shop/seockmin- for the cover♥|

xxblcy xxblcy Sep 27, 2016
Wel, kalau berterabur pun paham kan jelah .best kut @Haqifayshere4
zianarani zianarani May 30, 2016
Awk sya nk tnye..... Bila awk nk smbg cite ni... Lme tau sya tggu....
fX_youNa fX_youNa Feb 19
Haha JungAe yg mula cakap sorang2.. kalauuu aq Ni sehunnn aq akan Tanya dia kau cakappp ngan aq ke
Ais_Syah23 Ais_Syah23 Feb 07, 2015
Terbaik!!!  (thumb up macam boboiboy hehe Sorry saya ni terpengaruh dengan karton hoho best wo) update lagi :-D