Cinta Pembantu Rumah

Cinta Pembantu Rumah

63.9K Reads 1.3K Votes 16 Part Story
Ayanaswan By Ayanaswan Completed

kadang-kadang tak seperti yang kita impikan. Hidup aku tak seindah aku gambarkan bila cinta pertama menyeksa seluruh jiwa batinku! Cinta sepenuh hati dihancurkan oleh seorang perempuan dimasa silamnya..Aku ditinggal tanpa sebarang berita. majlis perkhawinan dibatal saat akhir, anak yang dikandung menambah kebuntuan..hidup aku teruskan demi anak dikandung tapi sayang akhirnya hidup aku menjadi derita! 

"Abg balik sini nak cari apa? dah berlambak masalah abg timbulkan +dekat Kak Lena and dare to come back and look for her? nak buat apa? ha! nak hancurkan lagi hidup dia kah? Tak cukup dengan apa dah jadi? please go away from here! Hana rasa perempuan gila tu dah tak kenal sapa abg lagi. jangan ganggu hidup kakak lagi!"

auzaiehusin auzaiehusin a day ago
Daddy tu ayah dia ? Ayah tu sapa pulak ? Dia ada dua ayah ke canne ?
Ayah ? Daddy ? Daddy ayah kandung dia kan? Ayah tu sape pulak?
Maaf... Kenapa ayat yg sama asyik diulang- ulang......
                              😵😵😵
Ayanaswan Ayanaswan May 07, 2015
tq. tak perfect tapi insya allah boleh la. nnt akan update lagi.