Cinta Pembantu Rumah

Cinta Pembantu Rumah

126K Reads 2.4K Votes 16 Part Story
Ayanaswan By Ayanaswan Completed

kadang-kadang tak seperti yang kita impikan. Hidup aku tak seindah aku gambarkan bila cinta pertama menyeksa seluruh jiwa batinku! Cinta sepenuh hati dihancurkan oleh seorang perempuan dimasa silamnya..Aku ditinggal tanpa sebarang berita. majlis perkhawinan dibatal saat akhir, anak yang dikandung menambah kebuntuan..hidup aku teruskan demi anak dikandung tapi sayang akhirnya hidup aku menjadi derita! 

"Abg balik sini nak cari apa? dah berlambak masalah abg timbulkan +dekat Kak Lena and dare to come back and look for her? nak buat apa? ha! nak hancurkan lagi hidup dia kah? Tak cukup dengan apa dah jadi? please go away from here! Hana rasa perempuan gila tu dah tak kenal sapa abg lagi. jangan ganggu hidup kakak lagi!"

meroses25 meroses25 Mar 10
Banyak susunan ayat terabur. And takde tanda koma. Pening nk memahaminye. Cite da best. Lg satu english punya perkataan banyak tak kena. Maaf ye sy bnyak tegur. Sy peminat cerpen penulisan tu yg suka bace and suka fahami setiap ayat yg diselitkan. Btw good luck ;)
auzaiehusin auzaiehusin Dec 09, 2016
Daddy tu ayah dia ? Ayah tu sapa pulak ? Dia ada dua ayah ke canne ?
MissSeagull_97 MissSeagull_97 Nov 03, 2016
Ayah ? Daddy ? Daddy ayah kandung dia kan? Ayah tu sape pulak?
lovellyyanna lovellyyanna Sep 25, 2016
Maaf... Kenapa ayat yg sama asyik diulang- ulang......
                              😵😵😵
CameoNG CameoNG Feb 28
X phm sngt sbb x tau sape yg tgh ckp n dkt mne, in what situation... Kalau bleh ltk contoh gmbr watak sbb x dpt byg mcm mne watak tu hehehe
Ayanaswan Ayanaswan May 07, 2015
tq. tak perfect tapi insya allah boleh la. nnt akan update lagi.