I'm Yours

I'm Yours

52.1K Reads 1.9K Votes 47 Part Story
Nabilah//05//Red//Ynwa By _nabilahkmrlz Updated Nov 16

Shiella Zulkarnain,seorang gadis yang mempunyai sifat yang agak selamba dan juga kasar manakala Ezryan Andy seorang jejaka yang muncul dalam hidup Shiella Zulkarnain betul-betul membuatkannya berasa tension bila berhadapan dengan mamat tersebut.Baginya,lelaki yang bernama Ezryan Andy seorang mamat yang perasan bagus,berlagak,bajet macho.Pantang berjumpa,asyik nak bertikam lidah saja.Namun,ada satu tugasan yang perlu Ezryan Andy laksanakan yang mengikat dirinya agar menjadi suami kepada Shiella Zulkarnain.Jika tidak,nyawa gadis tersebut di dalam bahaya.Shiella Zulkarnain hanya bersetuju dengan keadaannya yang menjadi buruan seorang jejaka,Affendy.Affendy yang tidak pernah kenal erti putus asa,masih berusaha ingin memiliki Shiella Zulkarnain,walau apa cara sekalipun.Cara lembut mahupun cara kasar.Adakah Ezryan Andy akan menjalankan tugasannya sahaja? Atau ada bunga-bunga cinta diantaranya dengan Shiella Zulkarnain? Inginkan jawapan? I'm yours akan merungkaikan segala persoalaan!

Kpd novelis yg buat jalan citrr ni... Sambung lah plis.. Saya bukan sng baca buku tp bila baca im yours ni series talk im in love with this book.. Please continue this story😆
fiqacute93 fiqacute93 Mar 10, 2015
welcome :) saya ni jenis komen ikut naluri saya. kalau saya jenis tak puas hati. saya akan komen. lagipun saya ni baru je nak baca novel awak. tapi permulaan cerita awak memang best tapi satu perkataan tu saja yang saya tak puas hati. yang lain saya tak tau lagi sebab saya baru bab yang ke-20. hehe.
fiqacute93 fiqacute93 Mar 10, 2015
saya tengok awak punya cerita memang best tapi tu saja lah kesalahan saya tengok. awak memang pandai buat karya. sungguh menakjubkan :)
fiqacute93 fiqacute93 Mar 10, 2015
cerita awak menarik tapi awak leh tak ubah sikit perkataan 'klass' kepada 'kelas'?