Story cover for CÂNMÂNÂ - BİR ŞAKAYIK ÇİÇEĞİ MASALI 🎀  (tamamlandı)     MUÂŞAKA SERİSİ 🌿  by BursaliGelin
CÂNMÂNÂ - BİR ŞAKAYIK ÇİÇEĞİ MASALI 🎀 (tamamlandı) MUÂŞAKA SERİSİ 🌿
  • WpView
    Reads 1,306,272
  • WpVote
    Votes 86,689
  • WpPart
    Parts 46
  • WpView
    Reads 1,306,272
  • WpVote
    Votes 86,689
  • WpPart
    Parts 46
Complete, First published Jul 09, 2020
Hayaller Zümrüdü Anka kuşunun rengarenk tüyler ile bezeli kuyruğuna tutunup, Kaf Dağı ardına uçmak gibiydi bazen.

Benimde hayallerim vardı, en toz pembesinden...

Anaokulu öğretmeni olmak istemiştim ben hep.

Onlarca çocuğun annesinden sonra annesi olmak, onların yüzlerindeki tebessümlerine sebep olmak istemiştim.

Derler ki, kul yazar, kader gülermiş...

Onlarca çocuğa anne olmak isterken,
bir çocuğun annesi oluvermiştim ansızın...

Âh...

Bir de O vardı elbette...

On beşinci yaşımın yürek sızısı...

Ben ömrümün her deminde ona mısra mısra hecelerken sevdamı, bir gün karşıma çıkacağını nereden bilebilirdim?

Şimdi üzerimde gönlümün tek sahibi olan adama giydiğim gelinlik, 
kucağımda ise emanetim, kızım, Zeynep'im vardı...




Ben Nevâl ...


Zeynep'in annesi..


Bâyezid Çalaphan'ın karısıydım artık...








Nevâl & Bâyezid  ❤️




Müsemma severleri mutlaka bekleriz ❤️
✨ Muâşaka Serisi 4. Kitap ✨
All Rights Reserved
Sign up to add CÂNMÂNÂ - BİR ŞAKAYIK ÇİÇEĞİ MASALI 🎀 (tamamlandı) MUÂŞAKA SERİSİ 🌿 to your library and receive updates
or
#90gelin
Content Guidelines
You may also like
YAMALI SEVDA  by Betulokssuz
40 parts Complete
Ben boşanmış öğretmen bir babanın kızıyım. Yıllar önce, ben henüz on yaşındayken tayin edildiği Karadeniz bölgesinde aşık olup evlendi. Beni de beraberinde getirdi elbette, çünkü benim annem sorumsuz bir kadın, beni onun eline bırakmadı. Saf Karadeniz'li kadının bir kızı vardı, kendisi ablam olur Zeynep. Babam ve eşi yıllardır birbirini bulmanın huzurundan mıdır bilmem, sakin ama mutlu bir hayat yaşıyorlar. Ben lisede çıktım buradan. Ankara'da liseyi hemşirelik olarak okudum. Üniversiteyi kazanamadım, bende boş durmayayım, babamın yanına geleyim dedim, geldim. On sekiz, on dokuz, yirmi ve yirmi bir yaşlarımda buralardaydım. Sağlık ocağında yardımcı hemşirelik yaptım. O sıralarda babamın eşi Hanife annenin, ahiretliğinin asker oğluyla nişanım takıldı. Tam düğün arefesinde nişanlım olan Halil Yaman, eski sevgilisi, çok sevdiği kız ona kaçınca beni terk etti. Benim adım Tuğba, ben bu şehirden dargın gittim. Yağmurlu bir günde, onların çaylığında birlikte olmuştuk. O sarhoştu, ben aşk dolu. İkimizde nasılsa evleniyoruz dedik ve olanlar oldu. Sonra dünyam başıma yıkıldı, öyle böyle değil ama. Çok şey götürdü benden Halil Yaman ama özümü unutmayayım, çizgimden çıkmayayım diye bana kızımı bıraktı. Tuğçe sıkı sıkı tutunduğum, kendimi adadığım oldu. Ben onunla hayatta kaldım. Yoksa hissettiğim şeyle ölürdüm. Öyle buruk, öyle yamalı bir sevda.
SINIR |Tamamlandı| by __Katre__
75 parts Complete
Az önce Eylül'ün tuttuğu boşta kalan elini yeşil kalın askeri kemerinin üzerine koyup lafa girdi. " Gel ben sana espriyi göstereyim."dedi. Elini kemerinin üzerinden çekip göğsünün üzerinde yazan yazıyı işaret etti. " Bak bakalım burada ne yazıyor?"dedi sesindeki alaycı tınıyla. " Arslan."dedi karşısındaki adam kısık çıkan sesiyle. Ardından Eylül'ün yaka kartını gösterdi Toprak parmak ucuyla. "Peki burada ne yazıyor." "Eylül Arslan." "Aynen öyle." dedi Toprak başını aşağı yukarı sallayarak. Ardından elini kaldırıp yüzüğünü gösterdi. " Bu."dedi sorgulayan sesiyle. " Yüzük." Eylül'ün elini tutup kaldırdı. " Bu."dedi tekrar. Aynı cevabı aldığında ellerini indirip birbirine kenetledi. Ve tekrar kaldırıp herkesin gözüne sokarcasına konuştu. " Birleştir bakalım ne çıkacak ortaya."dedi. Ardından masaya göz gezdirip karşısındaki adama dikti bakışlarını. Birkaç saniye cevap vermesini bekleyip adamın omzundaki elini sıktı. " Evlisiniz."dedi adam fısıltıdan farksız sesiyle. " Doğru cevap." dedi Toprak alayla. Adamın omzundaki elini çekip yüzünü Eylül'e çevirdi. Birkaç saniyeliğine yumuşayan bakışlarını tekrar buza çevirip masaya döndü. Birbirlerine kenetlenmiş ellerini gösterip: " Duyduğunuz gibi biz evliyiz. Daha öncesinde bilmiyordunuz çünkü bilmenize gerek yoktu. Şimdi öğrendiğinize göre herkese afiyet olsun." dedi. Masadan yükselen hayret nidalarını umursamazken masadaki yerine ilerledi. Eylül'ün elini bırakmadan yanındaki sandalyeyi çekip:" Geç güzelim." dedi. Yanlarındaki birkaç kişi duydukları ile küçük çaplı bir şok yaşarken onların gözü sadece birbirleri üzerinde idi.
You may also like
Slide 1 of 20
DİĞER YARIM cover
NERGʼİS KOKUSU 👠 (Töre&Adalet Serisi)>TAMAMLANDI< cover
ŞEHİRLİ-2 (Tamamlandı) cover
Gizli Düğüm. cover
MÜMTENİ  cover
YAMALI SEVDA  cover
HOŞNÜMÂ    (tamamlandı)   MUÂŞAKA SERİSİ 🌿 cover
İMAM BEYCİĞİM  {ASKIYA ALINDI} cover
Sakinliğim "Hatm-i Çiçeğim" Tamamlandı cover
Aşk Biter Mi? (#Tamamlandı) cover
🥀KAÇIŞIN İNTİKAMI💔 cover
Diyetisyen |Texting  cover
Bir Nazlı �Çiçek -Tamamlandı- cover
SINIR |Tamamlandı| cover
NEDAMET cover
Ramazanda Aşık Olmak Günah Mı?         •yarı texting  cover
Ve sen gittin Zehra,  cover
GÜMÂN (FİNAL)   cover
Ezana On Kala' | Texting cover
ASİSTAN (Texting) cover

DİĞER YARIM

18 parts Complete

BEDEL SERİSİ 3 Fatma ve Mahir İki yaralı yürek Fatma'nın yarası yüreğinde Ailesinden sevgi yerine sürekli şiddet görmüş bir kız Mahir ise bedensel engelli Hayata küs, dünyaya küs Berdel karşılığı zorla evlendirilen bu iki yaralı yürek birbirine iyi gelecek mi? Fatma, Mahir'in karanlık yüreğini aydınlatabilecek mi?