Lângă Inima lui Zakar

Lângă Inima lui Zakar

2K Reads 408 Votes 19 Part Story
◇ Dana ◇ By DanielaMihaluta Updated Dec 26, 2020

Într-o lume paralelă de cea a oamenilor normali, în care ființele supranaturale nu mai trebuie să se ascundă de muritori și își acceptă adevărata natură, lupta pentru putere și teritorii nu a încetat. Au fost create anumite grupări în care creaturile cu puteri neomenești s-au unit și trăiesc ca o familie. Conducătorul fiecărei grupări are grijă de protecția și bunăstarea ei, atât timp cât oamenii de rând nu află de această lume nemaiîntâlnită.

După un furt și o ucidere neintenționată, Astrid Lane fuge de pericolul iminent. Asasini o urmăresc, gata să o ducă în fața conducătorului lor pentru a-și primi pedeapsa. Nimeni, în afară de ea, nu știe despre omorul la care a asistat. Astrid crede că totul va rămâne ascuns, asta până când se trezește cu țeava unei puști lipite de tâmplă.

Dar, deși această situație neplăcută pare cel mai mare pericol, Astrid află foarte repede că ăsta e doar începutul la ce pare a fi sfârșitul lumii. Cineva încearcă să distrugă scuturile din jurul grupărilor și chiar reușește. Un pas greșit din partea lui Astrid și un pas corect din partea omului misterios și această lume paralelă va fi dezvăluită muritorilor. Să fie chiar acesta scopul bărbatului pe care toți îl caută?