Sweet Punishment [Jimin ff.] - Befejezett

Sweet Punishment [Jimin ff.] - Befejezett

34.5K Reads 3.2K Votes 60 Part Story
Kiwey By kiweystyle Completed

KiRa még nem is tudja, hogy a szépen felépített világába nemsokára be fog toppanni egy különleges férfi. Ügynök révén szereti maga intézni a dolgait, egyedül, magányos farkasként nyomozni és leplezni le a tetteseket. Ám mikor kiengedik azt a gyilkost, akit KiRa juttatott hűvösre, és minden jel arra mutat, hogy ez bosszúért kiállt, a főnöke mellé állít egy társat. 
KiRa először nem bízik, sőt, egyenesen kerüli Park Jimin nyomozót, aki körül furcsa hangokat hall. Megszokta már, elvégre különleges képessége által hallhatja a halottak utolsó gondolatát, ezzel is segítve a nyomozói munkáját. Jimin azonban nagyon is él, KiRa pedig nem tud mit kezdeni a férfival. 
De nem menekülhet előle sokáig, a bűnös lelkek szólítják őket, KiRa pedig szépen lassan enged Jimin felé. De vajon ki ő valójában? Az a furcsa érzés, ami nem hagyja a lányt nyugodni mikor a férfi körül van valós? Vagy KiRa így próbálja meg leplezni a félelmét, miszerint be kell engednie egy újabb férfit a bizalmába. Holott szenvedett ő eleget miattuk. 
Jimin érkeztével a rá váró megmérettetések súlyosbodnak. Ő pedig kezdi elveszíteni a kontrollt az élete felett.

{Trágár szavak, +18}

#1 Jimin          2020.07.27