27 to 20

27 to 20

1.2M Reads 56.9K Votes 22 Part Story
Desi By Desi_Tham Completed

What will you do if you sleep for a long time and wake up with no memories left on your mind about the current situation? Additional problem, you later learn that you are pregnant with the kid of your ultimate biggest enemy in life. What a terrible disaster! 

Then your boyfriend – whom you believe you love whole-heartedly – will soon get married with your best friend. Like the condition can’t get any worse! You later find out that your ‘current husband’ is your lovely sister ex-crush.

Musibah yang menakjubkan! Itulah yang terjadi pada Maureen Anastasia. Bagaimana cara Maureen menyikapinya? Apakah ia akan melawan arus atau justru mengikuti alirannya? Find them out in this series!


Copyright 2014 © Desi Tham

kanichi_hikari kanichi_hikari Jun 14, 2016
Kluargany br dtg stlh seminggu dr kecelakaan?tp kt2ny seolah2 bgitu kecelakaan lngsng dkbri..kecelakaanny hr itu jg ato smnggu yg lalu?
GotchaYouZayn GotchaYouZayn Jun 20, 2016
emang perjalanan dari Bogor ke Jakarta ampe seminggu ya thor?
gbmariska gbmariska 2 days ago
Halooo, mampir yuk di cerita aku judulnya "When I Lose You". Aku baru mulai nulis dan butuh saran dan pendapat dari kalian :) http://my.w.tt/UiNb/tbqfSvx31z Thanks!
kusumajasmine kusumajasmine Jun 06, 2016
Aaaaaa aku kasian sama azkaaa 😭😭😭 thor tega lo thorr, cerita lo gila bagus amaaaattt😭😭😭
amalialia amalialia Jun 15, 2016
Anaknya udah seminggu yg lalu kecelakaan, tp baru dijenguk sama keluarga? Ato gimana nih?._.
NurAinunic NurAinunic Oct 25, 2016
Baca cerita ku dong kak judulnya who my desteny disitu meceritakan tentang wanita yang berjuang untuk mengetahui arti cinta 
                              MAKASIH