Μπελάς στο Γραφείο

Μπελάς στο Γραφείο

22K Reads 3.2K Votes 38 Part Story
GOAng3l By GOAng3l Updated Jul 19

Η Λία, η οποία εργάζεται σε μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία σαν το δεξί χέρι του CEO, μεταβαίνει στο Παρίσι εκπροσωπώντας την εταιρεία της σε ένα συνέδριο που αφορά στις προκλήσεις και τις αντιξοότητες του κλάδου.

Εκεί, βιώνει μια ξέφρενη κατάσταση που την οδηγεί στο να διακπλητιστεί έντονα με τον υπερόπτη, ειρωνικό και αγενή τύπο που κάθεται δίπλα της και σχεδόν να τινάξει το συνέδριο στον αέρα, θέτοντας σε κίνδυνο τη θέση εργασίας της.

Πιστεύοντας ότι θα πάρει την προαγωγή που τόσο καιρό περίμενε επιστρέφοντας στην Αθήνα, ο διευθυντής της ανακοινώνει σε όλους πως αποχωρεί, λόγω συνταξιοδότησης, και πως τη θέση του αναλαμβάνει ένα ανερχόμενο αστέρι στον τομέα του μάνατζεμεντ που, όπως ακούγεται, έχει στόχο να προβεί σε σοβαρές οργανωτικές αλλαγές!

Η Λία σοκαρισμένη, συνειδητοποιεί πως ο νέος της διευθυντής είναι ο τύπος που τσακώθηκε μαζι του στο Παρίσι και επιδιώκοντας να του αλλάξει την αρνητική γνώμη που έχει σχηματίσει για εκείνη και να αποδείξει την αξία της, το μόνο που κατορθώνει είναι να κάνει τη μια γκάφα μετά την άλλη, προκαλώντας την οργή του, ώσπου...