Story cover for Naber?  by halenurocakci_x
Naber?
  • WpView
    Reads 47,332
  • WpVote
    Votes 1,552
  • WpPart
    Parts 30
  • WpView
    Reads 47,332
  • WpVote
    Votes 1,552
  • WpPart
    Parts 30
Complete, First published May 02, 2020
"Nereye gidiyoruz kelebek" dedi Meriç abim "Meriç abi neden bana 'kelebek' diyorsun?" diye sordum. "Çünkü sen kısacık ömründe herkese iyilik yapmaya çalışıyorsun. Çünkü sen kısacık ömründe herşeyi tatmak istiyorsun. Çünkü sen kısacık ömründe her yeri gidip görmek istiyorsun. Diğer nedeni sonra açıklarım" dedi ve kolunu omzuma attı. Ben şok, ben bim. 

Xx

Kız yanıma geldi. "Merhaba ben Şirin, senin adın ne? Meriç abim bana 'evleneceğim kızın adı Kelebek' demişti, adın Kelebek mi?" kızın dediğiyle Meriç'e baktım, annemgilde bakınca yemeğine gömüldü. Kıza döndüm "hayır, sadece Meriç öyle diyor. Adım Mira" dedim kızın ellerini tutarak. Kız başını salladı ve Meriç'in yanına gitti.

Xx

Meriç önüme geldi ve diğer erkek kız karışımı herkes etrafımızda çember oluşturdu. "Kelebeğim, birtanem, ben seni söylüyemiyeceğim kadar çok seviyorum, rakamlar yetmez, kelimeler tüketir. Çünkü sen şu kısacık ömründe bir yol arkadaşı arıyorsun" dedi Meriç, önümde diz çöktüğünde bazı şeyleri kavradım "yol arkadaşın olabilirmiyim Kelebeğim?" elimle yüzümü kapattım ve kıkırdadım. Meriç'i omuzlarından tuttum ve kaldırdım, sıkıca sarıldım "evet Meriç'im" diye bağırdığımda alkış tufanı koptu. Meriç benden ayrıldı ve çok güzel olan yüzüğü taktı. Meriç bana geri sarıldı.

***

1.Kitap
All Rights Reserved
Sign up to add Naber? to your library and receive updates
or
#2mahalleaşkı
Content Guidelines
You may also like
You may also like
Slide 1 of 10
MALKOÇOĞLU cover
SAYIN SAVCIM cover
Çay var içersen? Ben var seversen? // Yarı Texting  cover
ASLAN'IN KALBİ cover
Hat Safha | Texting cover
Sen Gittin/Texting✓ cover
Sex Hikayeleri cover
KARŞI KOMŞUM (YARI TEXTİNG) cover
Beni Kendinden Kurtar | Texting cover
Küçük Bir Anlaşma cover

MALKOÇOĞLU

35 parts Ongoing

Kendi halinde yaşayan tıp fakültesi öğrencisi Kayra bir gün fazla miktarda paraya ihtiyacı olduğu için ek iş aramaya başlar.Arkadaşı sayesinde bulduğu tekerlekli sandalyeye bağlı bir adamın bakımını üstlenme işini başta kabul etmez fakat sonra kararı değişir. Bakacağı adam yani Doğan önceki nişanlısı yüzünden kadınlara güveni olmayan ketum bir iş adamıdır. Kader yine de ağlarını örer ve onları bir araya getirir. Peki onlar bir arada kalmayı başarabilecekler midir? "Benimle hiç konuşmayacak mısınız?" Yüzünde herhangi bir duygu belirtisi yoktu."Pekâlâ bende kendi kendime konuşurum.Yapmadığım şey değil sonuçta." Yine tepki vermedi.Hep yaptığı gibi sadece yüzüme baktı.