Oi, umurku 28!

Oi, umurku 28!

548K Reads 24K Votes 49 Part Story
Mina Abris By Mina94 Completed

Nama: Iwanaina Matussin.

Usia: 28 tahun.

Status: Bujang

Situasi:

Sepatutnya dah jadi isteri orang, tapi tunang 5 tahun aku dah berkahwin dengan Mimi, adik aku sendiri.

Memang aku redha, tapi redha tidak akan mendiamkan bebelan mama di rumah. Hampir tiap hari mama akan membebel dan asyik salahkan aku di atas sebab Herman kini dah kahwin lari dengan Mimi.

Aku makin tertekan bila aku juga dah disuruh pindah kerja dari mengajar murid tadika ke murid tingkatan enam atas. Bukan itu sahaja, ianya adalah Sekolah Tinggi Lelaki Gadong Brunei. Sekolah yang dilabel sekolah deliquent di Brunei.

Masalah betul.

distaeprilian distaeprilian Jul 23, 2016
Hakak author orang Brunei ye?Salam perkenalan dari aye!😁💕🙆❤
damianajwa damianajwa Sep 08, 2016
Ya allah baiknya dia kalau aku .. aku jumpa aku cincang hidup2 dgn laki tu sekali aku cincang
zahidahyussof zahidahyussof Dec 07, 2015
Wow!  Inda pernah ku dangar skulah ani. Kalau yang ada all boy school SOAS ganya tu eh. Best and Cali jualah
Mina94 Mina94 Sep 09, 2014
@sinceraa aww, haha. But, saya tk tahu this cerita akan menarik or not.. :(
Mina94 Mina94 Sep 09, 2014
@Nammy24 bunyi pun macam lah dgr XD hahaha.. Nda confident laah
Mina94 Mina94 Sep 09, 2014
@minahkelabu Yay! First commentor!! Haha. I try to make it comel-er lah. Haha.. If I could O.o