SUMMER FOREVER

SUMMER FOREVER

3.2K Reads 377 Votes 12 Part Story
she/her By sugarystrawberrycake Updated Feb 04

Cassie Davis és édesapja között több éve megszakadt az addig virágzó kapcsolat. A kettőjüket összekötő művészet szerves része maradt a lány életének, míg édesapja szépen lassan eltűnt a láthatárról és Olaszországban kezdett új életet.
A lány teljesen beletörődött a tudatba, hogy édesapja boldog nélküle, de egyik napról a másikra az élete fenekestül felfordul, amikor váratlanul egy esküvői meghívó érkezik a lánynak. Olaszországból.
Az édesapja elveszi feleségül új szerelmét és Cassie egyik pillanatról a másikra egy repülőn találja magát, legjobb barátnőjével oldalán, hogy egy egész nyarat tölthessen a mágikus Olaszországban.
Nolan Parrish váratlan fordulata a nyárnak, hiszen Cassie közel sem gondolta, hogy találni fog valakit, aki miatt élvezni fogja a nyár minden egyes percét és aki majd arra készteti őt, hogy Európában maradjon a nyár végeztével. De a titokzatos művész fiú és káprázatos mosolya ellenállhatatlanná válik a forró olasz napok múlásával és Cassie egyre közelebb sodródik a végtelen szerelmet ígérő nyár végeztéhez és a döntés napjához.

Egy pezsgő nyári románc virágát vétek lenne leszakítani, amikor az még ki sem virágzott, igaz?