Vérmágia I Harry Potter fanfiction I

Vérmágia I Harry Potter fanfiction I

949 Reads 86 Votes 7 Part Story
H. Ria By Haru13_Ria Updated Jun 05

Hirtelen a varázslók világába csöppeni egy tizenegyéves kis csenevész boszorkány, vagy varázsló számára olyan utazás, amely épp időben kezdődik el. Egy olyan fogékony korban, mikor a csodás új világot szinte szivacsként szívják magukba. Sophie már majdnem betöltötte a tizenötöt, mikor nyár elején két furcsa alak felkereste. Nem sokkal ez után pedig megkapta levelét a Roxfortból. Ennek hála teljesen új életet tudott kezdeni, amire szüksége volt, ha el akarta érni a célját. A múltja csak hátráltatta volna. Milyen kár, hogy mégsem tudott szabadulni tőle. Vajon meddig képes valaki úgy élni, hogy létezésének szinte minden pontja hazugság? Megsúgom, ha ügyesen csinálja elég sokáig. Márpedig Sophie az volt, hisz a legjobbtól tanult. Így pontosan tudta, mit kell lépnie a sakktáblán ahhoz, hogy nyerjen vagy épp veszítsen. És azt is pontosan jól tudta mikor ki ellen szabad nyernie vagy vesztenie, és hogy az igazgatóval nem szabad játszania.

"- Akarsz játszani? - kérdezte meg a lány a nyilvánvalót.
- Azért jöttem - Malfoy hagyta, hogy ellenfele felé fordítsa a fehér bábúkat. Egyszerűen nyitott. A jobb középső gyaloggal elfoglalta a centrumot. Furcsa bizsergéssel az ujjaiban nyugtázta, hogy Prince szintén így tett, könnyen észrevette, hogy az olasz nyitással kezdett. A lány rámosolygott, és ekkor ahogy a tompa zöld szemekbe nézett Draco megértette, mit talált olyan furcsának. A sárvérű többet tud, mint mutatja. Jóval többet."

HP - Draco/Saját karakter. A történet az ötödik könyvtől veszi fel a fonalat. A jogok természetesen J. K. Rowlingot illetik én csak magamat és esetlegesen pár erre tévedőt szórakoztatnék. :)