Fell in love with a pirate

Fell in love with a pirate

54.2K Reads 4.3K Votes 35 Part Story
Elly Eliza By EllyEliza Updated Nov 18

Kathleen Park se îndreapta spre coloniile engleze, respectiv America de astazi, pentru a trăi o viată mai frumoasă alaturi de logodnicul ei. 
Dar destinul nu era tocmai favorabil şi nu avea aceleaşi planuri în ceea ce o priveste: nu după mult timp, în călătoria ei, nava îi este atacată de pirați si este prinsă! Aceştia o vor vinde, folosi sau o vor ține pe nava? 
Cu caracterul ei puternic reuşeşte să facă față evenimentelor care o distrug sufleteşte, mai ales că acum e fară iubitul ei. 
Capitanul navii este un om crud, insetat de bogatii... se va îndrăgosti oare de el? Ce ascunde căpitanul în spatele acestui caracter? Cine se va indrăgosti de ea? O comoară ascunsă? Dar surprizele nu se termină aici, va încerca să evadeze din nava unde este ținută, dar ce se va întampla atunci când se vede sănatoasă pe pământ şi nava piraților luată şi pirații înşişi închişi în închisoare pentru spanzuratoare din cauza furturilor lor? Ce va face?! 
 
#1 Povestiri istorice
Wattys2016 - Lecturi captivante

ElenaOana15 ElenaOana15 Jun 11
Felicitari, povestea ta m-a captivat inca din primele randuri! Ma bucur sa vad ca pe wattpad inca mai sunt povesti bune cu descrieri captivante, idei originale si dialoguri culte! Cat despre emotiile pe care mi le-ai transmis... oh, nu mai am cuvinte! 😀
Și deci, Elly, am reușit în sfârșit să mă apuc și de cartea asta. Îmi pare rău că e așa cu întârziere, dar asta a fost (și este, dar trecem peste) situația cu timpul.
               Hmm... Un început interesant aș spune. Sunt curioasă ce-o să urmeze, așa că mă întorc la lectură. :)
Un început bun si captivant...
               Abia astept sa "savurez" urmatoarea parte:)
Draga mea, ai scris foarte frumos..
               M-ai facut mândră:* tine-o tot asa<3
Este super capitolul! Ai imaginație!
               Poți încerca și cartea mea!
Bravo💐mi-a plăcut începutul acestei povestirii,ai idei foarte bune succese mai departe,sper ca va fi bine cu eroina noastră