NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Instinct: Boek 1 'De Wereld Van De Occulte' ✔️

Instinct: Boek 1 'De Wereld Van De Occulte' ✔️

219K Reads 2.3K Votes 8 Part Story
Anita Henriët By iconic-dreamer Completed

Dit is het eerste deel van 'de wereld van de Occulte'.

Het hebben van onverklaarbare krachten is enorm frustrerend. Het hebben van onverklaarbare krachten en daardoor als 'anders' gezien worden is nog frustrerender. 

Rose verhuist naar Willits en leert de aantrekkelijke, maar angstaanjagende Dean kennen. Terwijl haar lichaam het liefst met hem de koffer induikt, schreeuwt haar verstand: RENNEN. De gevoelens blijkens echter wederzijds te zijn. Het ene moment kan Dean zijn ogen niet van Rose afhouden en het andere moment lijkt hij haar niet uit te kunnen staan. 

Na een paar vernederende ontmoetingen met Dean, besluit Rose dat het beter is om hem zoveel mogelijk te vermijden. Ze heeft grotere problemen aan haar hoofd en dealen met Dean's idiote gedrag is daar niet één van. Maar de jongen is lastiger te vermijden dan Rose dacht. Bovendien blijkt Dean de sleutel tot alle antwoorden waarnaar ze op zoek is ...

              ************************************************

Het verhaal is bedoeld voor lezers boven de 18 jaar vanwege o.a. seksueel getinte scenes. Het is daardoor niet geschikt voor alle doelgroepen. 

Alle rechten voorbehouden © ; Alle schrijfwerk is eigendom van Anita Henriët, duplicatie or reproductie van dit werk zonder expliciet toestemming te vragen aan de auteur is illegaal.

               ***********************************************

annemarijntjex annemarijntjex Apr 30, 2016
Je verhaal is echt een heel origineel idee! Goed geschreven! Ben benieuwd naar de volgende hoofdstukken! Zou je mijn verhaal ook willen lezen? Zit net twee week op Wattpad en benieuwd wat mensen er van vinden.
DontTreadOnGnr DontTreadOnGnr Apr 08, 2016
Ik ben zojuist begonnen en kan al niet stoppen met lezen! Ben je een echte schrijfster van bedoep? Want zo schrijf je wel! Complimenten van mij!! X
desisamu desisamu Aug 29, 2016
Maar hoe lees ik nu verder?
               Ik kom na de Note van de schrijfster niet meer in het boek.....
Warner1993 Warner1993 Aug 16, 2016
Jeej tweede keer dat ik het boek lees en boeit me nog steeds. Conclusie je bent een hele goede schrijfster
Dream_Amazing Dream_Amazing Mar 12, 2016
Ik ben net begonnen met dit boek. Ik kwam je naam tegen op FrozenB haar account. En ik wilde even een berichtje achterlaten dat je schrijfstijl leuk en fijn vind om te lezen. Ben benieuwd naar de rest ^^
KimberleyMos KimberleyMos Nov 16, 2016
Wat een super begin al van het boek, gelukkig nog heel wat hoofdstukken te lezen, maar wat leest dit lekker zeg