Triunghiuri

Triunghiuri

4.7K Reads 526 Votes 8 Part Story
𝙲𝙰𝚃𝙷𝚈𝙰 𝙼𝙿 By CathyaMp Updated Mar 05

꧁- Triunghiul amoros este ca o barcă șubredă. Va există mereu o a treia persoană care să strice echilibrul și ne vom clătina departe în larg, așteptând ca unul dintre noi să pice ÎN APE ADÂNCI. ꧂ Aleksei Volkov.

Moartea lui Armando Castillo nu pare deloc un accident atunci când în joc erau milioane de euro și puterea absolută între cele două familii care se luptau să câștige orașul San Luis. După lungi generații în care familia Castillo a creat regulile din umbră după care funcționa orașul, o nouă familie la fel de puternică, proaspăt mutată în oraș, avea să le ofere concurența de care se temeau.

Rămasă singură după moartea tatălui ei într-o familie pe care nu o mai recunoștea de mult, Maria Castillo simte alinare doar în brațele iubitului ei, Hugo Olivares, înrolat în armată. 

După căsătoria cu Lucrecia Sandoval a tatălui ei, o femeie cu sânge rece, inteligentă și manipulatoare, care n-a avut-o la suflet din prima clipă, Maria Castillo devine pradă rechinilor ruși ce aveau să înghită cu totul familia, dacă Castillo nu ofereau ceva la schimb. 

Asasinarea lui Armando aproape scufundă barca familiei Castillo, dar Lucrecia Sandoval era în stare de orice să-și salveze banii și numele. Complotul noii sale familii o aruncă pe Maria în ape adânci pe teritoriul dușmanilor, santajând-o să se mărite cu Aleksei Volkov, fiul lui Yuri Volkov, capul familiei concurente, în schimbul unui acord între cele două familii. 

O căsătorie aranjată, doi străini legați de un act, o viață curmată și destine legate de un acord lipsit de scrupule, piperează orașul San Luis care tihneste în secrete. 

BD: 7ian.2020 
Copyright Cathya MP©2020
Cover by Cathya MP