Will You Marry Me?

Will You Marry Me?

221K Reads 7.9K Votes 36 Part Story
nrl.ainatikah By RachelKitoyuki Updated Dec 24, 2015

Kisah percintaan paksa. Sejak dalam perut ibunya lagi, Adlyn telah dijodohkan dengan Danial anak Tengku Rahim. Perkara itu langsung tidak diberitahu kepadanya. Orang tua mereka hanya merahsiakan perkara ini. Angkara perjanjian jodoh dan kontrak main main antara Tengku Rahim dan Tengku Mustapha, Adlyn dan Danial terpaksa bernikah dalam usia muda dan ditempatkan dalam satu teratak villa yang besar. 16 tahun? Entah apa yang orang tua mereka fikir. 

Adlyn hanya terpaksa akur. Sikap Danial yang angkuh juga terpaksa ditelannya. Pergi ke sekola jumpa muka Danial, balik rumah hadap muka dia lagi. Entah bila rasa cinta itu akan berputik? Masing masing dengan ego sendiri. Lelaki yang dibencinya sejak kecil lagi duduk sekatil dengannya? Danial dengan caranya yang hanya suka mengusik Adlyn kerana sudah menyedari rasa cinta itu tidak pernah mahu berterus terang. Sakit hati bila melihat Adlyn couple dengan kawan baiknya sendiri. Entah bila mereka akan sedar perasaan cinta di hati.

WYMM!

  • bahgia
  • cinta
  • kahwin
  • romance
  • senyum
TheOnlyHans TheOnlyHans Feb 12, 2016
Korang tolong baca novel My Little Partner. Saya dah ada idea sampai ending. Dan confirm saya boleh update sampai ending sebab idea dah complete. Thank you guys. ^^
SwetaSweety SwetaSweety Jul 08, 2016
Fuhh!! Nasib baik sekolah saya mereka tak benarkan pelajar lain2 jantina duduk sama2
nurul_syukrina nurul_syukrina Dec 23, 2014
pleaz update more n more.....I wanna read...best jalan cerita dye...