K: Return of Kings - REWRITE

K: Return of Kings - REWRITE

299 Reads 12 Votes 3 Part Story
Aria By Aria10191 Updated Mar 26

Hónapok teltek el azóta, hogy az Ezüst Király feláldozta magát a végső csatában a Színtelen Király ellen, de Tokióban változatlanul tombol a káosz. A Vörös Klán élére a tapasztalatlan, de elszánt Kushina Anna került, a Kék Klánt pedig Munakata Reisi vezeti továbbra is. A két örökké szemben álló fél látszólag félretette ellentéteit, míg a sebeiket nyalogatják. Az Ezüst Klán két tagja, Yatogami Kurou és Neko őrködnek a törékeny béke felett. 

De van egy saját küldetésük is. Egy saját küldetésük, ami elszólítja őket Tokióból, Japánból, és neki kell vágniuk a világnak, új szövetségesek és új ellenségek nyomában. Ahogy azonban hátrahagyják a várost, ott új fenyegetés üti fel a fejét - ami egyike Anna és Reisi legnagyobb félelmeinek.

A történet NEM az eredeti K: Return of Kings alapján készült - csupán annak néhány eleme ihlette enyhén, de attól teljes mértékben különbözik. Mivel a második évad sok ponton mellőzte a szimbolikát és a gondolatvilágot, ami az elsőt nagyon erőssé tette, ez a fanfiction kísérlet arra, hogy elmeséljen egy alternatív Return of Kings-t, amely igyekszik megőrizni az első tizenhárom rész szellemiségét.