Alfa | Kurt Adam
  • Reads 444,455
  • Votes 29,688
  • Parts 21
  • Reads 444,455
  • Votes 29,688
  • Parts 21
Complete, First published Dec 15, 2019
Zeynep 22 yaşında genç bir yazardır. Yeni kitabını yazmak için, artık onu yoran İstanbul gürültüsünden uzakta yazmaya karar verir. 

İstanbul dışında ormanın arasında gürültüden epey uzakta olan bir eve taşınır. Lakin huzur içinde yaşayacağını tahmin ettiği bu orman evinde hiç beklemediği şeylerle karşı karşıya kalır. 

Geceleri duyduğu uluma sesleri, ve ansızın kapısının önünde bulduğu yaralı adam onu çıkmaz bir sokağa sürükler. 



   🗝️Gecenin koynunda saklanan küçük hayallerime itafen...🗝️

Başlama Tarihi; (01.05.2020)
All Rights Reserved
Sign up to add Alfa | Kurt Adam to your library and receive updates
or
#35fantastik
Content Guidelines
You may also like
KIZIL GECE  by DuruMavii
85 parts Complete
Ölüm uşaklarını peşime salmıştı. Soluğum korkunun soluğuna karışmıştı. Koşuyordum. Sivri dalların berelediği bacaklarım hiç durmadan hareket ediyordu. Göğsüm inip kalkıyor, kalp atışlarım boğazımda hissediliyordu. Karanlığın bağrında yalpalayan adımlarım kör bir noktaya takıldığında, bedenim tek seferde yere serildi. Dizlerime saplanan dikenler dilime canhıraş bir çığlık yuvarladı. Daha fenası yaklaşan adım seslerinin içime boca ettiği keskin ürpertiydi. "Yardım edin! Biri bana yardım etsin." Avuçlarımı kurumuş yapraklara bastırdığımda, yükselen çıtırtıları kulaklarımı tırmaladı. Kalkmak istedim, karnımda yine aynı kıpırtıyı hissettim. İçimde nereden geldiği, nasıl benimle olduğunu bilmediğim bir şey vardı. Tıpkı benim gibi çaresizce kıpırdanıyordu. Titreyen parmaklarımla karnıma dokundum. Islak yüzümü köhne ormanın derinliklerine çevirip daha güçlü bağırdım. "Yardım edin! Biri bize yardım etsin!" Yeniden koşmaya başladım. Dizlerimden akan kanların çıplak ayaklarıma süzüldüğünü hissedebiliyordum. Güçlükle ayakta tuttuğum bedenim bu kez bir ağaca çarptı. Kendimi sırt üstü yerde bulduğum an gözlerim korkuyla açıldı. Çaptığım şey ağaç değil bir yabancının sert gövdesiydi. Ancak o, bir çınar ağacı kadar uzun ve yapılıydı. Karanlık tüm ayrıntılarını ustaca gizlerken, üzerimde tepkisizce gezdirdiği bakışlarını ve silüetini ele veriyordu. Dirseklerimin üzerinde kalkmaya çalıştım. Buraya kadardı, gücüm tükenmişti. "S-sen..." Bir adım attı. Büyük ve yara izlerinin barındığı parmakları önüme uzandı. "Yardım istiyordun, değil mi?" Sesinin bir rengi olsaydı, bu kesinlikle siyah olurdu. Sesi, şavkı kırık bir siyahtan ibaretti. Şeytanın adaletsiz oyununda bana sunulan başka bir seçenek yoktu.
Mühür  by z123abkj456
30 parts Ongoing
Kral Carl: Peri Krallığı'nın varisi olarak o baloya katılmak zorundasın Tiana! Bütün diyarlarda senin yeteneklerin ve güzelliğin konuşulurken oraya gitmezsen bu nasıl bir etki yaratır haberin var mı senin? Dünya üzerinde sekiz farklı tür bulunurdu: Periler, kurtadamlar, vampirler, büyücüler, iblisler, gölgeler, element bükücüler ve insanlar. Bu türler arasında da türler bulunurdu fakat büyük bir felaketin ardından büyük güce sahip olan çoğu canlı yıllar önce varlığını sonlandırmıştı. Tiana da bu büyük güce sahip olan perilerin yaşayan son üyesiydi; Ayrıca kendisi oldukça güzel, güçlü ve saygı duyulan bir prensesti. Üç kardeş arasında ortanca olandı. Doğaüstü canlıların temsilcilerinin bulunduğu meclisten dönüm noktası olacak bir karar alınmasıyla Tiana'nın hayatı tamamen değişecekti. O geceden sonra; Gardını asla düşürmeyen, kalbinin yollarını açmayan, disiplinli prenses mühürlü olduğu kişi ile tanışmıştı. Peki ya prenses bu durum karşısında nasıl bir yol izleyecekti? Tiana, meclisin kararı üzerine doğaüstülerin variskerinin katıldığı bir "tanışma" balosuna davet edilmişti. Krallık, Tiana için her şeydi ve eğer herhangi bir kargaşa oluşursa, krallığın o savaşta tek kalmaması gerekirdi çünkü her ne kadar güçlü olsalar da iki krallığın birleşmesi ile tamamen yok olmazdı fakat ciddi bir çöküş yaşayabilirdi. Tiana, bu olasılıkları göz önünde bulundurduktan sonra oraya gitmesi gerektiğinin kararını almıştı fakat nereden bilebilirdi ki bu kararın onu değerli biriyle tanıştıracağını?
You may also like
Slide 1 of 20
Özel Vampir cover
Dolunayın Altında cover
KIZIL GECE  cover
RİCHARD KRALLIĞI (TAMAMLANDI)  cover
Yaramaz Meleğim  cover
Ejderha Kral'ın Tutsağı  cover
Canavar Alfa'nın Kalbi cover
KALBİNDE MÜEBBET HAPİS  cover
BAL ÇİÇEĞİ  cover
LİNUS (Tamamlandı) cover
Veliaht Kurt Prensi'nin Metresi +18 cover
Kızıl Pençe cover
KIZIL KURT_1( Alfa) cover
FIRTINA ZAMANI  cover
Tek Dişi Kurt  cover
CANLANAN KUKLA (TAMAMLANDI) cover
Mühür  cover
cesur aşk | texting cover
𝓥𝓪𝓶𝓹𝓲𝓻𝓵𝓮𝓻'𝓲𝓷  𝓚𝓪𝓻𝓪𝓷𝓵ı𝓴 𝓓ü𝓷𝔂𝓪𝓼ı  cover
YASAKLANMIŞ TUTKU +18 cover

Özel Vampir

79 parts Ongoing

Çıldırmıştı gözleri kırmızının en koyu tonuna bürünmüştü öyleki korkudan bayılmamak için zor tutuyordum kendimi En son cama attığı yumrukla ağzımdan bir çığlık çıktı ve gözlerimi sımsıkı kapadım adım sesleri duyunca geri açtım Bana biraz daha yaklaşmıştı elini uzatınca hızlıca geri çekildim. "Yapma" sesi inleme gibi çıkmıştı canını yakıyormuş gibi "Korkma benden vur bağır çağır ama korkma, benden korkma" Hiç birşey demeden aynı şekilde bakmaya devam ettim birden beni kendine çekip sarıldı "Yalvarırım korkma benden herkes korkuyor ama sen korkma" Sonra omzuma düşen tek bir damla yaş hissettim Annesi tarafından çok küçükken terk edilmiş babasını kaybetmiş bir kız bir gün bir vampir tarafından ısırılır ve genlerinde vampirlik olduğunu öğrenirse