Impossible-A Harry Styles Fan-Fiction

Impossible-A Harry Styles Fan-Fiction

105K Reads 5.6K Votes 32 Part Story
divergentperson By divergentperson Completed

Alexandra Colson,este o fata obisnuita ce locuieste impreuna cu mama ei intr-o casa decenta din Birmingham.Fata este devastata deoarece nicioadata nu si-a vazut tatal,pentru ca acesta a abandonat-o pe mama Alexandrei imediat ce a aflat ca este insarcinata,iar acum fata traieste cu gandul ca este o povara pentru mama ei,cu ,care din pacate nu are o relatie tocmai stralucita.
  Insa aceasta si-a gasit refugiul intr-o trupa numita One Direction fiind complet indragostita de Harry Styles care face parte din aceasta trupa.
  La un moment dat lui Alex i sa ivit ocazia sa mearga in Londra ,la verisoara ei Jessica ce avea probleme comportamentale din cauza amenintarilor ce le primea pe retelele de socializare.Vazand ca Jess nu isi revine nici cu ajutorul lui Alex,parintii lui Jess  le-au facut rost fetelor de doua invitatii la un meeting cu One Direction.
  Si asa a inceput totul.A fost o dragoste la prima vedere,dar nu a fost atat de usor.Alexandrei ii era pe cale sa i se indeplineasca visul,dar viata nu i-a putut aduce impreuna.
  Dupa un an Alex si Harry s-au reintalnit,dar durerea abandonarii lui Alex nu l-a facut pe Harry decat sa se transforme intr-un demon ce isi ineca amarul in alcool cu speranta de a o putea uita.Oare acestea vor putea fi pana la urma impreuna?Sau iubirea lor este atat de imposibila?

  • drama
  • fanfiction
  • harrystyles
  • romance
  • teenfiction
IuliaMihaela26 IuliaMihaela26 May 27, 2017
That moment cand te simti bine pentru ca locuiesti in Birmingham😂
Unicest Unicest Aug 19, 2017
Eu as urla , as sari , as dansa și as cânta in locul tău caci as scapă de școala Timo de o săptămâna !
badvampire78 badvampire78 Aug 09, 2016
OMG BARBARA PALVIN SI NINA DOBREV OMG DEJA ADOR CARTEA ASTA ❤❤❤❤