NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Iubire periculoasă

Iubire periculoasă

4.5M Reads 188K Votes 105 Part Story
Mirella B. Florentina By MirellaFlori Completed

Abygail Smith, o tânără în vârstă de nouăsprezece ani, crede că știe exact ce își dorește de la viață . Însă, după o petrecere la care merge însoțită de cea mai bună prietenă , lumea ei perfectă este zguduită din temelii .
Dylan Turner obține întodeauna ce vrea. Sexy si provocator, băiatul o face să simtă dragostea și pasiunea, dar îi face cunoștință și cu durerea și suferința.
 Povestea lor este condimentată cu certuri, întâlniri romantice şi despărţiri dureroase. 

„Iubirea poate fi de mai multe feluri, dar toţi tindem să o alegem pe cea periculoasă. Căci aceasta este cea care ne pune limitele la încercare, care ne face să ne simţim vii, dar şi cea care ne poate distruge cel mai uşor. Nu mă îndoiesc că vei lua cea mai bună decizie, dar vreau să ştii că ,atunci când ai de ales trebuie să o faci cu inima, nu cu mintea." -Capitolul 17

*Cartea necesită editare. Conține greșeli ce urmează să fie remediate.*

DumbravaCatalina DumbravaCatalina 4 days ago
Eu înainte de a da peste aceasta aplicație super consideram cititul un chin dar acum dacă găsesc o carte super nu ma pot opri din citit,iar prietena mea cu greu îmi atrage atenția spre ea și apoi se mai și supăra pe mine😂😈😆
Doamne Iisuse Hristoase! Nesimtito! Asa pacatuiesti tu in saptamana patimilor! Chiar acum ma voi duce sa dau jos hainele de pe baieti...adica sa dau in judecata pe baieti pentru ca sunt prea sexy...adica ca sunt criminali ( criminal de buni )
Da clar! Mai cate un veol pe 'ici pe 'colo,mai cativa dusi de urgenta la spital in coma alcoolica...nu e nimic grav,doar msruntisuri. Du-te si te distreaza!
Ce fain! La mine maica-mea cand aude ca am plecat cu colegii face infarct.
Doamne,doamne,doamne! Eu as inchide scoala asta! Nu as fi prima ca spectator la o cursa ilegala si nu as putea renunta la uniforma mea! Cum sa fac asa ceva? 
               P.S: Vreau o fisa de inscriere!
MirunaNMM MirunaNMM Apr 09
mda...seamana izbitor cu 3msc..mi s-a parut chiar rezumatul filmului pana acum.