Academia Secretelor

Academia Secretelor

173K Reads 12.2K Votes 38 Part Story
Insane Minion By Ecaterina96 Updated May 29, 2015

Destrăbălată, închisă în sine și cu mintea mereu în altă parte. Aceste trei trăsături o defineau pe Maze Karshkov cel mai bine după părerea unora. Dar nimeni nu știa cine era ea cu adevărat. Pentru unii, era o simplă fată, pentru alții ea nici măcar nu a fost prin preajmă destul de mult ca măcar să ajungă să o cunoască din cauza faptului că ea nu stătea niciodată într-un oraș mai mult de câteva luni. Iar pentru alții... ei bine... Maze era o enigmă demnă de a fi descifrată. 
      Cu un trecut nu tocmai roz și doar un unchi incapabil de a sta treaz mai mult de trei ore, Maze era o supraviețuitoare, deși proprii săi demoni o urmăreau pretutindeni, la fel ca și întrebările ce o măcinau de ani de zile. De ce unchiul ei era atât de strict? De ce se mutau atât de des? Dar nu în ultimul rând, cine fuseseră părinții ei, pe care nu a apucat să îi cunoască înainte de moarte lor misterioasă? 
     Curând, Maze începe să descopere răspunsurile la aceste întrebări. Când este admisă la academia care, în mod surprinzător, este fondată de familia ei încă de acum câteva zeci de generații, lucrurile încep să capete contur, dar în același timp să devină tot mai întortocheate. Ca un labirint. 
     Pericolul și trădarea o pândesc din toate colțurile, la fel ca și moartea însăși, iar Maze este prinsă între a încerca să îi protejeze pe cei din jurul său și de a-și salva propria piele din mâinile unui dușman ce se ascunde printre umbre, plănuindu-și grandioasa apariție ce are să lase urme și cicatrici atât în trupul cât și sufletul lui Maze.
      Cunoscuți mor, alianțe se formează, iubiri noi se nasc... toate sub protecția artificială a academiei secretelor.

*se află în procesul de editare dar poate fi citită fără nici o problemă
*best rank : #11 în Ficțiune pentru adolescenți 

Copyrights © 2014 by Cătălina B. ( Ecaterina96) 
All rights reserve

 • academie
 • academy
 • adolescenta
 • detectivi
 • love
 • mister
 • nina
 • pettyfer
 • ryder
 • secrets
 • teens
leta_turcan leta_turcan May 30, 2017
Nici eu n-am răbdare...în sfârșit un om care mă înțelege și pe mine😘😘😚
Ma intreb cum de reusesc sa auda ce vorbesc fiind intr un club :))
CellesteRutherford CellesteRutherford Aug 14, 2016
acel străin random care a salvat-o pe Maze de Dan, era Ryder?
AndreeaCristina2 AndreeaCristina2 Jun 04, 2015
Imi place! Si vreau mai mult! Asa ca nu pot decat sa te incurajez sa continui, sa iti urez bafta, si sa ai parte de multa inspiratie! Spor la scris si tine-o tot asa!
Ecaterina96 Ecaterina96 Apr 17, 2015
@Ammy14RP Bine de știut ;) călătoria e lunga așa că îți urez lectură plăcută și sper că se va ridica la așteptările tale :)
memyselfand_ama memyselfand_ama Apr 17, 2015
Asta este EXACT genul de carte pe as vrea sa o citesc. De cand caut o carte ca asta.. imi place foarte mult si sunt sigura ca o sa devina si mai interesanta. Eu sunt foarte atenta la felul in care este scrisa cartea si imi plac mult cartile cu detalii si....adica exact ce scrii tu.