For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Jecaji srca

Jecaji srca

39.8K Reads 2.2K Votes 31 Part Story
Grof By monte_cristo87 Completed

Vilijam Markez je uspešni biznismen iz Engleske, koji spletom čudnih okolnosti na istanbulskom aerodromu upoznaje mladu Francuskinju Nikol Bernard. Oboje progonjeni duhovima prošlosti, nikada neće zaboraviti ovaj susret. Dirljiva ljubavna priča vodi nas ulicama Pariza, parkovima Londona i mostovima Istanbula u nastojanju da pruži odgovor na večita pitanja: Da li ljubav, a ne vreme, leči sve rane i Da li je tačno da se najviše zavole oni koji se poznaju najmanje?

  • istanbul
  • london
  • love
  • paris
  • past
  • romance
Samardzicka Samardzicka Apr 02, 2017
Sasvim slučajno naletim na ovu priču i već na uvodu mi se previše svidi, tako da svakako nastavljam sa daljim čitanjem! Bravo za ideju i odlično pisanje! 😊
robi28 robi28 Feb 24, 2016
pročitala u jednom dahu ovu predobru, prespektakularnu, ali emotivno pretešku priču( jbt ne znam kad sam zadnji put toliko plakala)
thunderstorm27 thunderstorm27 Oct 05, 2016
Gledajuci ovo i citajuci, ja sam se nekoliko puta najezila, a potom postala svjesna da iako je sve tako dubokumno, predivno je napisano te se s pravim rijecima ne moze izraziti zadovoljstvo koje se osjeca citajuci ovo.
SidnyMedison SidnyMedison May 08, 2016
Osvojila si me , ovo su jedni od najlepših opisa ljubavi koje sam ikada pročitala . Inače ne preferiram čitanje ovig žanra :))
monte_cristo87 monte_cristo87 Feb 24, 2016
Sta da se radi. Ona prati realan zivot. A realan zivot nije ni malo nalik na bajku
art_viktoria art_viktoria Jan 04, 2017
Ako je srce dobro onda gleda očima ljubavi, a ljubav ne vidi mane.