Payback

Payback

148K Reads 8.1K Votes 25 Part Story
BirdsAndRoses By BirdsAndRoses Updated Jun 01, 2017

Lorren is een getalenteerde, slimme en verstandige tiener. Ze schopte het samen met haar voetbalteam tot kampioen en haalt merendeels het maximum op testen. Maar nadat ze met haar beste vriendin het wiskunde examen stal, werd ze verplicht een andere school te zoeken. Pesters wisten haar altijd te vinden en maakten het haar niet gemakkelijk. Ook in haar nieuwe school lijkt het pesten niet aan haar voorbij te gaan wanneer ze het op de eerste schooldag al aan de stok krijgt met de aanvoerders van het voetbalteam. 
Mensen gaan aan de kant voor tieners als Jake. Hij is ongelooflijk knap, populair en als aanvoerder van het voetbalteam van de school wordt hij samen met zijn beste vriend Matt als een god beschouwd. Hij leidt het perfecte leven, zo laat hij het uitschijnen althans.

  • jake
  • lorren
  • pesten
  • populair
  • voetbal
- - Aug 12, 2016
zouden jullie ook het boek van me beste vriendin willen lezen. "jesse is mijn broer!" van lynnhuisman
shopaholicFangirl shopaholicFangirl Aug 24, 2015
Tweehonderdste vote voor dit hoofdstuk!!!!❤️ meer dan verdient! Hou nu al van je verhaalX!
LauraVanBosch LauraVanBosch Nov 12, 2014
Hallo dag BirdAndRoses ik vind jouw verhaal nu al geweldig en ik hoop dat je nog veel andere boeken zal schrijven want die zal ik vol enthousiasme lezen en ik hoop ook dat deze reactie jouw motiveerd om zeker verder te schrijven.... Xxxxx