Wattpad scheduled for offline maintenance
On Tuesday, October 6 between 8:00 AM and 10:00 AM UTC (4:00 - 6:00 AM EDT), Wattpad will be down for 2 hours to perform a database upgrade, in an effort to improve stability and performance issues. Thank you for your patience as we work to enhance your experience with Wattpad.
Omega (Csillagok Városa-univerzum)

Omega (Csillagok Városa-univerzum)

1K Reads 57 Votes 16 Part Story
Egy Néma Forradalmár By L_B_Redding Updated Dec 15, 2019

Felixet az utóbbi tíz évben nem zavarta, hogy alakváltó, ha cserébe elmenekülhetett a saját zűrös múltja elől. Hihetetlen képességéért cserébe beletörődött a rövid életbe, és nincs más vágya, hogy az általa vezetett alakváltó-klán maradék tagjai túléljék a veteránok elvesztését. De ehhez a fél lábbal a  sírban álló Felixnek sürgősen keresnie kell egy Omegát - egy boszorkányt, aki képes lenne elrejteni az alakváltókat az emberek szeme elől, és megfékezni a gyakran önuralmukat vesztett alakváltókat. 
Egyik éjszaka a zsákmányszerző portyájuk alkalmával a csapat egyik nyughatatlan tagja miatt mégis sikerül találni egy Omegát, akinek habár fogalma sincs arról, hogy mire képes és milyen változást hozhat, reményt ad a csapatnak. Az életvidám lányt nézve a halált eddig megváltásnak tekintő Felix is lassan reménykedni kezd, és épp ezért igyekszik elkerülni a lányt, és belenyugodni az elkerülhetetlenbe.
Csak miközben Felix igyekszik lenyelni a Chanel iránt táplált érzelmeit és tiszta fejjel vezetni a csapatot, valami tizedelni kezdi a környező város lakosságát: nem medve, nem is farkas, hanem valami torz, nem is evilági lények, akik nem akarnak már rejtőzködve élni, és nem akarnak beletörődni az alakváltókat sújtó korai halálba - és nem félnek ölni se a szent cél érdekében. Meggyőződésük, hogy egy Omega lehet a helyzet kulcsa, pedig Felixék tudják, hogy az őket sújtó betegségre még a varázslat sem lehet gyógymód...

A történet a Csillagok Városa trilógia univerzumában játszódik, nagyjából egy hónappal az első kötet eseményei után játszódik, de ezt leszámítva teljesen különálló, anélkül is élvezhető, hogy bármelyik másik történetemet olvastad volna.