NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
dia? cikgu? suami?

dia? cikgu? suami?

162K Reads 2K Votes 10 Part Story
feesaExo By feesaExo Updated Sep 06, 2014

ahmad iqmal Danial adalah ckg yg aku paling benci. benci dan benci. 
die ajar aku matapelajaran Fizik dan selalu cari salah aku. 
mak aku nak kahwinkan aku dengan seorang jejaka yang aku tak pernah kenal , jumpa , tahu.. mak aku cakap. nama dia Ahmad Iqmal Danial, waktu tu jugak. aku rasa nak pengsan. Dia? cikgu? dan bakal suami aku? kenape benda ni jadi kat aku? aku kene kahwin dengan ckg yg aku benci pula tu, oh tolonglah, sisa kebencian aku dekat mana mana lelaki masih ada.
pada masa yang sama, Tengku Zulhairi adham menagih cinta Engku Afina Sofea semula tika sofea bergelar isteri orang? dan  syurhana adlila menagih cinta Ahmad iqmal danial tika dia bergelar suami orang?
adakah mereka akan bertahan dengan status 'suami,isteri' ataupun hero dan heroin, sebaliknya? nantikan kisah ini dlm cerita yg bertajuk 'dia? cikgu? suami?' .. karya asl FeesaXoXo. 

luv you ya, 
feesaXoXo

nfszk_ nfszk_ Apr 12, 2016
Siapa yang baca this story, i'm truly sorry. Serious wey. Aku lupa password. So, aku akan buat acc bru  (this acc: silentkiller33)
nfszk_ nfszk_ Apr 12, 2016
So aku akan buat balik cerita ni kt acc ni. And for sure mesti lagi gempak. So aku hrp 39.1k people yang baca ni bolehlah follow and usha cerita aku thankyousomuch