~Sexy Silver~

~Sexy Silver~

65.2K Reads 4K Votes 76 Part Story
Nathalie By WritersLady Updated Oct 30

Summer is een meisje met zilverkleurige ogen en bruin, golvend haar tot halverwege haar schouders. Ze is een klein beetje getint, heeft ongeveer de lengte van 1,85 m lang, is 18 jaar en heeft een speciale gave: ze kan gedachtes lezen. Haar leventje leek zo gewoon, ondanks dat ze die gave had. Maar na een grote ruzie tussen haar moeder en zichzelf, merkt ze dat haar leven niet zo gewoontjes was als ze dacht. Steeds meer leert Summer over haarzelf en ook over de 2 clans waar ze tussenkomt. Zal ze haar eindbestemming bereiken?

Hoogste rating: #1 in Fantasy 01-05-2016

Copyright © 2014
Alles wat hierin staat, is zelfverzonnen. Niets uit deze uitgave mag gekopieërd worden of overgenomen. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

xzgirlx xzgirlx Aug 09
lijkt me nu al leuk ;) (ik zou zeker nog zo'n boeken schrijven:))
amber751 amber751 Feb 13
ik kan alleen maar dromen om zo lang te worden... zucht...
               je hebt echt een geweldig verhaal! Zeer goed gevonden.
HPyoungster HPyoungster Feb 11
Wow zij is echt heel lang, ik vond mezelf al redelijk groot met mijn 1m72 :')
Mooi verhaal, maar zou je eens een kijkje willen nemen bij de verhalen van amber751, en misschien een stem en een reactie met tips? Alvast bedankt!