Mijn schrijftips

Mijn schrijftips

73.8K Reads 5.2K Votes 52 Part Story
Dande / Sophie By EXPLOSIEVEPANDA Updated Feb 12, 2016

In dit boek geef ik mijn tips voor het schrijven van een boek. Ik geef voorbeelden en ik leg dingen uit. Hopelijk heb je iets aan dit boek! Zoek in de inhoudsopgave naar een onderwerp dat je aanspreekt, of lees het boek helemaal!
(Alle voorbeelden die ik gebruik verzin ik ter plekke, of het zijn dingen die ik vaak tegenkom. Ik gebruik geen andere verhalen of "fouten" daaruit als voorbeeld.)

Heb je nog tips nodig? Laat een reactie achter (bij het hoofdstuk "Vragen") en ik kijk of ik er iets over kan schrijven.

#3 willekeurig

 • hulp
 • schrijftips
 • schrijven
 • tips
 • verbeteren
 • voorbeelden
AnoukRooz AnoukRooz Feb 27
Mijn vraag is: hoe maak je zo'n geweldige cover?? Ik snap er niks van ik heb de coverapp maar ik ben er gewoon niet zo goed in😢
WxWriter WxWriter Jan 01
Mijn vraag is: 
               Hoe verzin je een goede titel? Ik heb altijd moeite om een goede titel te verzinnen
accountgesloten- accountgesloten- May 17, 2016
Ten eerste: slim idee om dit te doen! Dit gaat mij -en velen anderen- helpen! Ten tweede: wat is nou een goed punt om te stoppen met een hoofdstuk -zonder een eventuele cliffhanger?
juliadorgelo juliadorgelo Jun 06, 2016
Mijn vraag is, hoe krijgt je boek meer lezers? En je acc meer volgers? Je tips zijn heel goed! Alvast bedankt😘
-SecretsBooks- -SecretsBooks- Nov 06, 2016
Mijn vraag is:
               Ik heb een boek Fenna Lily Snape(The Daughter Of Severus Snape) 
               Maar weet niet of ik het met meer alenia's moet zetten of juist meer tekst aan elkaar. Ook weet ik niet of ik meer details moet beschrijven! Help me aub! 
               Xxx Puck
perfectpencil perfectpencil Dec 25, 2015
Hee kun je misschien ook iets schrijven over het maken en verzinnen van personages en zegmaar de rode draad? Hoe je daar precies mee begint, ik wil zegmaar mijn boek gaan schrijven maar wil eerst een rode draad hebben en weten waarovwr ik schrijf, hoe begin ik en waar?