Mijn schrijftips

Mijn schrijftips

59.4K Reads 4.4K Votes 52 Part Story
Dande / Sophie By EXPLOSIEVEPANDA Updated Feb 12

In dit boek geef ik mijn tips voor het schrijven van een boek. Ik geef voorbeelden en ik leg dingen uit. Hopelijk heb je iets aan dit boek! Zoek in de inhoudsopgave naar een onderwerp dat je aanspreekt, of lees het boek helemaal!
(Alle voorbeelden die ik gebruik verzin ik ter plekke, of het zijn dingen die ik vaak tegenkom. Ik gebruik geen andere verhalen of "fouten" daaruit als voorbeeld.)

Heb je nog tips nodig? Laat een reactie achter (bij het hoofdstuk "Vragen") en ik kijk of ik er iets over kan schrijven.

#3 willekeurig

Ten eerste: slim idee om dit te doen! Dit gaat mij -en velen anderen- helpen! Ten tweede: wat is nou een goed punt om te stoppen met een hoofdstuk -zonder een eventuele cliffhanger?
Mijn vraag is, hoe krijgt je boek meer lezers? En je acc meer volgers? Je tips zijn heel goed! Alvast bedankt😘
Mijn vraag is:
               Ik heb een boek Fenna Lily Snape(The Daughter Of Severus Snape) 
               Maar weet niet of ik het met meer alenia's moet zetten of juist meer tekst aan elkaar. Ook weet ik niet of ik meer details moet beschrijven! Help me aub! 
               Xxx Puck
perfectpencil perfectpencil Dec 25, 2015
Hee kun je misschien ook iets schrijven over het maken en verzinnen van personages en zegmaar de rode draad? Hoe je daar precies mee begint, ik wil zegmaar mijn boek gaan schrijven maar wil eerst een rode draad hebben en weten waarovwr ik schrijf, hoe begin ik en waar?
cookietjits cookietjits Aug 25, 2015
Ik heb een vraag, ik heb net het hoofdstuk plagiaat gelezen, en nu vraag ik me af hoe ik er achter kan komen of mijn boek ook wordt overgenomen.
perfectpencil perfectpencil Aug 14, 2015
Ik ben er inmiddels achter dat je geen nederlands lerares bent, wat ik dus eigenlijk wel dacht, sorry!