Vér És Arany

Vér És Arany

15.3K Reads 1.6K Votes 49 Part Story
ʜᴏɢᴡᴀʀᴛs ғᴏᴜɴᴅᴇʀs By hogwarts-founders Updated 7 days ago

A Blaha Lujza Akadémia mindig is egy problémás helyként volt számontartva. De miért ne lenne problémás, amikor minden magyar vezető gyermeke ebbe az intézménybe jár? 

Közéjük tartozunk mi is, bizony.

 Testközelből tudjuk elmondani azt, hogy az arisztokraták és a bűnözők élete között valójában rengeteg a hasonlóság. Mindkettőre jellemző az önzőség, az, hogy könnyen elunják magukat, ráadásul olyan hatalmas mennyiségű pénzhez van hozzáférésük, amelyért nem is kellett igazán megdolgozniuk. Jól hangzik, nem igaz?

Akkor elárulunk még valamit: nem ez az egyetlen dolog, amely különlegessé és sznobbá tesz minket. Hogy miért?
Mert a történet nem lenne elég izgalmas egy kis varázslat és sötétség nélkül, főleg úgy, hogy az ajtón egy közeledő Apokalipszis kopogtat. Egyenesen a pokolból származik annak az ősi démonnak az ivadéka, aki most kezd el ébredezni szunnyadó álmából, és akit minden eszközzel, minden áron meg kell állítanunk.

Ez egy olyan történet, amely visszavisz a múltnak egy olyan korszakába, ahol még nem léteztek keresztények, de boszorkányok, sámánok és hozzájuk hasonló egyéb lények igen. 
A probléma ott kezdődik, hogy ez már nem csak a múltunk, hanem a jelenünk is, akárcsak a jövőnk. Minden kizárólag rajtunk múlik. Nem csak az ország, hanem az egész világ is egyedül ránk számíthat. Azt mondod, hogy csak gyerekek vagyunk? Ennél hatalmasabbat nem is tévedhettél volna. 
Bizonyítani fogjuk azt, hogy képesek vagyunk beteljesíteni a sorsunkat. És közben természetesen továbbra is kifinomultak maradunk.

COVER MADE BY @dayglows